Click pentru a te abona

Tineri (24 – 28 ani) reținuți la Isaccea pentru tâlhărie.

0 Shares

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Isaccea au reținut patru bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal.

La data de 1 mai a.c, polițiștii Poliției Orașului Isaccea au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 30.04/01.05.2018, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o stână din localitatea Isaccea, județul Tulcea, ar fi agresat un angajat, l-ar fi imobilizat, apoi aceștia ar fi sustras mai multe animale, în valoare de peste 6.000 lei.

În cadrul cercetărilor efectuate cu operativitate, la aceeași dată, polițiștii tulceni au identificat trei bărbați de 24 ani și 28 de ani, doi din municipiul Tulcea și celălalt din orașul Babadag, care ar fi săvârșit infracțiunea de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal.

De asemenea, la scurt timp, polițiștii au identificat cei 44 de miei și 2 ovine la domiciliul bărbatului de 28 de ani, din orașul Babadag. Prejudiciul fiind recuperat în totalitate și predat ulterior părții vătămate.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au identificat un alt bărbat de 24 de ani, din localitatea Isaccea, județul Tulcea, care ar fi participat alături de ceilalți trei bărbați la comiterea infracțiunilor din noaptea de 30.04/01.05.2018.

La data de 9 mai a.c, cei patru bărbați au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță și au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Ieri, 10 mai a.c, Judecătoria Măcin a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați pe o perioadă de 30 de zile, iar pentru cel de-al patrulea bărbat din localitatea Isaccea, instanța de judecată a dispus arestul la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com