Click pentru a te abona

Tineretul Elen Tulcea l-a adus pe Moș Crăciun cu daruri și au recreat o seară de Crăciun autentic grecească(cu Kalin Esperan (Kalanta Xristougennwn) și dansuri traditionale)

0 Shares

“Ne-am pregătit din timp, l-am invitat pe Moș Crăciun la noi, acolo unde ne întâlnim în fiecare zi, unde lucrăm și ne bucurăm împreună, el a venit cum știe el: cu daruri și cu urări, iar noi i-am povestit despre Sarbatorile Craciunului care insumeaza nu mai putin de 12 zile in Grecia. Intre traditiile celor “12 zile de Crăciun” se înscriu atât unele străvechi, cât și altele relativ noi, dintre cele din urmă făcând parte decorarea bradului de Crăciun și friptura de curcan din ziua de Crăciun. In trecut, prajiturile cu miere (melomakarona) erau preparate numai de Craciun, în vreme ce preparatele dulci numite kourabiedes era făcute și consumate numai cu prilejul revelionului. In zile noastre, atât melomakarona, cât și kourabiedes sunt pregătite și consumate în toată această perioadă de sărbătoate sfântă. Este o sărbătoare a Crăciunului la care participă toți membrii 85 cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani. Moșul afost uimit de felul în care l-am primit și de programul pe care l-am pregătit special pentru el și, evident, a fost bun si generos…cum se știe. Vă doresc tuturor Sărbători fericite, cu bucurie, cu încredere, cu belșug (!)” ne-a declarat Ciprian Pelivan, președintele Tineretului Elen din Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com