Click pentru a te abona

Teodorescu: Județul Tulcea va avea cea mai bună infrastructură rutieră(!) Și lucrăm pe toate “fronturile” pentru asta.

955 Shares

Am încercat să aflăm care este stadiul lucrărilor din numeroasele proiecte privind drumurile județene care se află în plină defășurare și am reușit să aflăm răspunsuri concrete, punctuale de la Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu cel care a afirmat în mai multe rânduri că va urmări îndeaproape felul în care se lucrează efectiv pe toate tronsoanele de drumuri județene finanțate prin proiectele care ar urma să reabiliteze întreaga infrastructură rutieră a județului Tulcea:

“Mi-am asumat toate aceste proiecte și, evident calitatea lucrărilor la tronsoanele de drumuri județene aflate în reabilitare, modernizare sau construcție propriu-zisă încă de la început și, oricât li s-ar părea unora de ciudat, sunt mereu pe șantiere fără să anunț pe nimeni pentru că, la urma urmei, asta-i profesia mea, de inginer, am lucrat în privat mult-mult timp și știu exact cum stau lucrurile. Eu așa mi-am propus de la început și așa se va întâmpla: Județul Tulcea va avea cea mai bună infrastructură rutieră(!) Și lucrăm pe toate “fronturile” pentru asta.

Pe scurt, sunt zone unde lucrările sunt într-un stadiu avansat, chiar mai avansat față de termenele prevăzute în contracte și sunt unul, cel mult două trasee unde lucrările merg un pic mai greu …lucru care trebuie să se rezolve foarte repede.

Așadar, sunt tronsoane care se vor finaliza înainte de termenul prevăzut în contract pentru că, sunt constructori serioși care au văzut o oportunitate în timpul stării de urgență datorită faptului că nu s-a circulat și au lucrat mai mult și mai bine.

Astfel, pe traseul Vișina – Ceamurlia de Sus s-a turnat primul strat de asfalt între Două Cantoane – Ceamurlia de Sus – intravilanul localității Lunca -Vișina iar pe tronsonul Baia-Ceamurlia de Sus  s-a turnat, deasemenea, primul strat de asfalt și s-au executat podețele pe tronsonul II, s-a realizat umplutura de piatră, adică fundația pentru cei care nu sunt obișnuiți cu termenii, pe mai bine de 3 kilometri iar umplutura de pământ a ajuns deja la kilometrul 5 cu toate lucrările aferente.

S-au realizat în integralitate trotuarele în localitatea Turda, se lucrează la trotuarele din Satu Nou care s-au finalizat în proporție de 50%. De asemenea, se lucrează la varianta de ocolire a podului peste râul Taița, la intrare în Satu Nou, s-a executat fundația de piatră pe tronsonul II, între km 46-48.

La tronsonul de drum Cerna – Dorobanțu- Topolog- Stejaru se lucrează din ambele capete, s-a turnat primul strat de covor asfaltic  între localitățile Vasile Alecsandri- Cerbu- Sâmbăta Nouă- Topolog- Luminița și la ieșire din  Traian către Cerna  pe cca 8 km. S-au executat casetele de supralărgire în intravilanul localității Cerna, s-au executat 12 podețe, s-a demolat podul dintre Dorobanțu și Traian care era într-o stare periculos de jalnică dacă-mi este îngăduit să vorbesc așa și se lucrează  la infrastructura unui nou pod.

La acest tronson de drum am primit niște atenționări din partea unor cetățeni privind calitatea primului strat de asfalt pe anumite porțiuni, am discutat cu constructorul care își asumă răspunderea pentru refacerea drumului, întrucât problemele semnalate ar fi apărut în urma utilizării unor materiale necorespunzatoare cu specificul lucrarii.

Se lucrează la drumuri după cum puteți vedea, sunt în continuare pe șantiere, mai am niște surprize pentru tulceni pe care nu le devoalez încă și vreau neapărat să transmit sănătate tuturor oamenilor, tuturor tulcenilor, cunoscuți sau necunoscuți încă și să dea Bunul Dumnezeu și înțelepciunea fiecăruia dintre noi să ne vedem sănătoși (!)” a mai spus președintele Teodorescu în finalul microinterviului nostru.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Urmăreşte-ne şi pe Facebook

Facebook

Un Raspuns la Teodorescu: Județul Tulcea va avea cea mai bună infrastructură rutieră(!) Și lucrăm pe toate “fronturile” pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com