Click pentru a te abona

Tarhon rămâne șef la Mișcarea Populară Tulcea. Băsescu pregătește o vizită în județ.

Din surse credibile, și-l vom numi aici pe Ion Boieru , Tarhon nu intenționează să demisioneze din poziția de președinte al Mișcării Populare Tulcea.

Untitled-3

 

” Îmi arog dreptul de face această declarație în calitate de cel mai bun prieten al lui Victor (Tarhon) pentru care, de altfel, am și revenit în partid. Tocmai  pentru a ajuta, atât cât este posibil ca această formațiune politică să ocupe locul pe care-l merită oamenii care au venit într-un număr important alături de o ideie. Tarhon nu are nici un motiv să părăsească presedinția Mișcării Populare. Și mai vreau să fac o precizare: noi, Mișcarea Populară, ne-am propus, cel puțin aici, la Tulcea să facem o campanie curată, fără atacuri la persoană, fără mijloace de defăimare josnice, pentru că ne dorim să lăsăm poarta deschisă alianțelor potselectorale atât în Consiliul local cât și în Consiliul județean. Pentru ca proiectele benefice pentru cetățeni să se poată realiza. Înțeleg de la tine că în județ mai sunt și oameni ai Mișcării Populare care înțeleg să facă o campanie mai dură, ca să nu zic …după metehne mai vechi. Personal voi vorbi cu astfel de persoane atunci când vor fi semnalate cazuri de acest fel, așa după cum spui că ar fi cel de la Mihai Bravu, care, dacă se confirmă, trebuie să-și ceară scuze, să îndrepte lucrurile” a declarat Boieru într-o discuție telefonică.

Conform unor surse credibile, Traian Băsescu ar urma să ajungă până la sfârșitul lunii martie în județul Tulcea. La întrebarea noastră pe această temă, Boieru ne-a răspuns în stilul caracteristic : “Nici nu afirm, nici nu infirm…” ceea ce ne îndreptățește să credem că Băsescu vine la Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.