Click pentru a te abona

Taina bucuriei de a dărui aduce Îngerii Crăciunului printre noi

14 Shares

“Să dăruiești, să-ți primenești sufletul împreună cu copii nevinovați și cu oameni care știu să se bucure atunci când înalță colindele noastre strămoșești,  care sunt bogăția sufletului și zâmbetul îngerilor și ne aduc sănătate și norocul în viață, cred că aceasta este esența Crăciunului. Și bunul Dumnezeu mi-a îndrumat pașii spre Biserica cu hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil din Măcin la învitația părintelui Lungu Florin, care a demonstrat odată în plus că strădania și harul puse în slujba copiilor, a oamenilor aflați în dificultate, dau roade.

In dimineața zilei de Crăciun am participat împreună cu măcinenii la slujbă și la un adevărat regal de colinde iar Moș Crăciun a desăvârșit cu darurile sale perfecțiunea acestei zile binecuvântatec ând îngerii Crăciunului, ai Bucuriei, ai luminii, ai Iubirii, ai Generozității, ai Păcii și Abundenței pentru toți au fost printre noi”  ne-a mărturisit deputatul Radu Anișoara după slujba de Crăciun de la Măcin.

“Bunul Dumnezeu ne veghează și are grijă de noi toți. In urmă cu o săptămână, sub bradul nostru nu se afla decât un dar. Și apoi au venit darurile acestei asociații de binefacere din Koln, Germania cu hăinuțe și dulciuri pentru copii, au mai venit pompierii din Măcin care au oferit Centrului nostru de zi, un televizor și, iată, a venit și doamna deputat Radu cu daruri pentru Copii. Nu în ultimul rând, au venit credincioșii noștri dragi, măcinenii, oameni cu suflet mare care nu ne uită niciodată. Bunul Dumnezeu să binecuvânteze toți oamenii și mulțumim celor care-au ales să vină la noi în aceste zile de sărbătoare” a spus părintele Florin Lungu.

“Mă bucur foarte mult că am venit aici (!) pentru că am pătruns taina bucuriei și a iubirii dintre oamenii adunați laolaltă pentru a ajuta și a sărbători împreună Nașterea Mântuitorului Nostru Iisus Hristos, cel care ne luminează gândurile și ne îndrumă în viață. Sărbători binecuvântate și un An Nou plin de realizări, vă doresc” a mai spus deputatul Radu Anișoara.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com