Click pentru a te abona

Susținem dezvoltarea parteneriatului public privat, oferim facilități pentru investitorii care asigură noi locuri de muncă și oportunități de dezvoltare a orașului

224 Shares

articol de informare electorală

Forța unei comunități locale stă în oamenii comunității, iar acești oameni trebuie capacitați și implicați în procesul de dezvoltare locală.

Un primar abil știe să creeze parteneriate cu sectorul privat (poate, de exemplu, intermedia legătura dintre sectorul privat și sectorul educațional, profesional), cu societatea civilă (susținând inițiative ale comunității) și cu cetățenii de rând (promovând chiar inițiative de genul bugetării participative, pentru a implica oamenii în transformarea comunităților în care trăiesc).

Dacă vorbim despre lucrări, obiective mari de investiții și mă refer la câteva exemple cum ar fi construirea unei noi centuri a orașului în cazul în care reușim să extindem intravilanul, înlocuirea/modernizarea unui sistem de încălzire a locuințelor și a apei calde, construirea unui parc industrial, și exemplele pot continua, astfel de investiții nu pot fi realizate în plan local decât prin accesarea unor finanțări europene și prin parteneriate publice private.

Așadar, atunci când vine vorba de atras investitori, un lucru de importanță vitală sunt parteneriatele. Acestea ar trebui făcute cu oricine, oricând, oriunde.

Din păcate mulți primari sunt mai preocupați de a face rost de resurse de la nivel central decât de atragerea de investiții private. Noi, cei de la Pro România, credem că Investitorii străini pot aduce cele mai multe și mai profitabile avantaje pentru comunitate. Pe de o parte, ei aduc capital, tehnologie, expertiză și know-how, dar ei sunt cei care vin și cu o rețea de distribuție, cu logistică și cu o rețea internațională de clienți. Așa se dezvoltă comunitatea din punct de vedere socio-economic, crește numărul locurilor de muncă și, de ce nu, începe cu adevărat schimbarea în sens pozitiv.

În calitate de primar voi face toate demersurile necesare astfel încât, împreună cu toți consilierii, indiferent de partidul din  care fac parte, să acordăm cât mai multe facilități tuturor potențialilor investitori care vin cu oportunități noi de dezvoltare a municipiului Tulcea.

Pentru că noi credem că la fel de importante sunt parteneriatele cu sectorul privat local. De obicei, cele mai multe noi locuri de muncă sunt create de companiile care sunt deja prezente în zonă. Pentru ca aceste locuri de muncă să fie create trebuie ca noi să ne facem timp și să ascultăm nevoile firmelor, să purtăm un dialog continuu cu ele. În felul acesta vom ști în ce fel putem ajuta tocmai pentru a-i ajuta, în fapt, pe toți membrii comunității.

Sunt Zibileanu Ștefana, candidez pentru funcția de primar al Municipiului Tulcea din partea Pro România Tulcea

Împreună schimbăm Tulcea!

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com