Click pentru a te abona

Susținem candidații CRLR și vă îndemnăm să votați LOTCA pentru ca vocea etnicilor noștri să se audă mai bine

128 Shares

În perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie 2020, îmi declar susținerea pentru toți membrii CRLR care au ales să candideze sub sigla LOTCA și să îndemn etnicii ruși lipoveni, prietenii și simpatizanții CRLR să voteze candidații propuși de comunitățile locale pentru funcțiile de primar, respectiv de consilier local sau județean.

Pentru Consiliul local al Municipiului Tulcea candidatul nostru, Buhai Daniel ne-a prezentat o viziune ce cuprinde un oraș modern, european, oraș  destinație turistică  de top, în care declinul populației este stopat și chiar mai mult, tulcenii, atât cei tineri cât și cei mai în vârstă își doresc să locuiască și să se dezvolte împreună cu orașul,  și în care ne dorim să vină cât mai mulți turiști români și străini.

Colegul nostru, Buhai Daniel vine și cu o serie de propuneri care vizează:

*Dezvoltarea economică accelerată orașului.

*Creșterea calității vieții tulcenilor la nivel european.

*Susține proiectul inițiat de multiplul nostru campion mondial și olimpic Ivan Patzaichin, care a propus realizarea unei piste olimpice de canotaj și caiac –canoe, integral ecologică în Zaghen, unică în Europa ca și concept, menit să atragă evenimente de tip competiții și cantonamente chiar și în extrasezon, fapt ce va impulsiona semnificativ turismul din oraș în strânsă legătura cu tradițiile locale privind sporturile nautice cu vâsle, care deja reprezintă un brand local consacrat(cei mai multi campioni la aceste sporturi din zona).

*Crearea de infrastructura specifică pentru oraș turistic.

*Sustinerea/crearea unui mediu de afaceri atractiv în oraș și susținerea cu acțiuni concrete  a intreprinzătorilor. In prezent nu există o linie de comunicare/consultare eficientă și regulată  între  mediul de afaceri și administrația orașului.

*Valorificarea potențialului de port maritim Dunărean al orașului, insuficient exploatat în prezent.

*Reabilitarea sistemului stradal și  regândirea acestuia în vederea optimizării traficului rutier.

*Extinderea și imbunătățirea retelei de parcuri și spații verzi .

*Crearea de conditii/facilitati pentru menținerea tinerilor în oraș.

*Regandirea politicii de urbanism si arhitectură a orașului.

*Digitalizarea completă a serviciilor de impozite și taxe și a celorlalte servicii care necesită contact direct cu cetățeanul.

Sunt doar câteva propuneri/proiecte cu care Buhai Daniel candidează din partea CRLR Tulcea pentru un loc în Consiliul Local al Municipiului drept pentru care îndrăznesc să cred că merită susținerea noastră.

Deputat CRLR Andrian Ampleev

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com