Click pentru a te abona

Supărat pe viață, un tulcean a vrut să distrugă o întreagă scară de bloc

0 Shares

În noaptea de 04/05.01.2015, Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea a fost sesizat prin apelul de Urgență 112 în legătură cu faptul că un bărbat de 55 ani din municipiul Tulcea  aflat sub influența băuturilor alcoolice, a provocat distrugeri pe scara unui bloc de pe Aleea Mugurel  și amenința că va arunca tot blocul în aer . Odată ajunși la fața locului polițiștii au constatat că bărbatul a luat o butelie de aragaz și a dat drumul gazelor, amenințând siguranța locatarilor.

Polițiștii au luat primele măsuri de evacuare a tuturor locatarilor dat fiind faptul că exista un pericol real de declanșare a unei explozii și au fost chemate de urgență echipaje S.M.U.R.D. și I.S.U. Tulcea.

A fost solicitat, deasemenea, sprijinul negociatorului poliției, comisar șef Țugui Lucian care, în urma unei discuții de mai bine de o oră a reușit să îl convingă pe bărbat să renunțe la gestul care ar fi pus în pericol locuințele tuturor celor care locuiau în zonă. Omul a fost în final încătușat și a fost internat la Spitalul de Psihiatrie pentru acordarea de ajutor medical de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com