Click pentru a te abona

„Suntem consternați de felul în care PSD-Alde înțeleg să asigure liniștea, siguranța și bunăstarea românilor” (Gudu Vasile,Deputat PNL)

0 Shares

“Privim cu reală îngrijorare derularea unor evenimente înfiorătoare și a unui partid sau alianță care, se pare că odată ce ajunge la putere, nu știe să guverneze.

Suntem consternați de felul în care PSD-Alde înțeleg să asigure liniștea, siguranța și bunăstarea românilor, așa după cum clamează peste tot, în toate mediile de informare,  în condițiile în care o instituție extrem de importantă, care trebuie să aibă grijă de siguranța și liniștea cetățeanului, nu știm dacă mai este condusă. Și vorbesc aici inclusiv despre un ministru care și-a dovedit lipsa de experiență într-un minister atât de mare și de important cum este cel al Administrației și Internelor dar și despre cei care au gestionat atât de prost această nouă criză a alinței aflate la guvernare. A câta într-un timp atât de scurt?

Este început de an, oamenii reclamă faptul că au crescut prețurile la alimente, la energie, la carburanți, că, de fapt nu au câștigat nimic din mult trâmbițatele creșteri salariale (!) Dimpotrivă. Mulți dintre ei, doar pentru faptul că muncesc mai mult (…) s-au trezit cu niște chestiuni birocratice pe care nu poate, nu vrea sau nu știe nimeni să le explice cum să le rezolve într-un timp atât de scurt. Mediul de afaceri este deja blazat, am vorbit cu mulți întreprinzători care se gândesc serios să-și facă bagajele. Asemenea românilor care nu se mai regăsesc acasă chiar în anul în care România își sărbătorește Centenarul și ar trebui să fie mai unită ca oricând.

În finalul intervenției mele aș dori să reamintesc faptul că:

• PNL solicită demisia șefului IGP, a ministrului de Interne și cere premierului României măsuri urgente la nivelul Ministerului de Interne în urma cazului de pedofilie al unui cadru din poliție, în caz contrar Mihai Tudose să plece acasă.

• PNL susține un Guvern suplu format din 14-15 ministere, actuala formulă a Executivului fiind total ineficientă.

• PNL atrage atenția că Guvernul nu a respectat angajamentul României  luat în fața partenerilor NATO, acela de a aloca 2% din PIB pentru înzestrarea Armatei. În 2017 s-au cheltuit, potrivit informațiilor PNL, între 1,8 și 1,85%” ne-a declarant deputatul liberal Gudu Vasile într-o intervenție telefonică.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com