Click pentru a te abona

„Sunt mândră și cred în tinerii social-democrați, în forța și puterea lor de a ne aminti tuturor că în fiecare zi exită un „Next Level” (Mirela Furtună, Deputat PSD)

0 Shares

La Congresul Național TSD au participat reprezentanți ai tinerilor de stânga din Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii, precum președintele Tinerilor Democrați Americani, Louis Elrod, președintele Tinerilor Socialiști Europeni, Joao Duarte Albuquerque, vicepreședintele Uniunii Internaționale a Tinerilor Socialiști, Garo Chadoian și președintele Tineretului Democrat din Republica Moldova, Alexandru Căuia, lideri ai Partidului Social Democrat, invitați.

“La Congres au participat cca. 3000 de tineri tsd-iști din toată țara iar județul Tulcea a fost reprezentat de o delegație de 50 de tineri social-democrați. Trebuie să vă mărturisesc că sunt mândră de felul în care s-au desfășurat lucrările Congresului, de George Olăraș, președintele filialei județene Tulcea a TSD, care a avut un discurs foarte bun cu referire la modul în care tinerii se pot implica mai mult în politică, la faptul că Gabriel Petrea a fost reconfirmat în funcția de Președinte TSD. Pentru că este un tânăr echilibrat, foarte bine pregătit din punct de vedere politic dar și profesional, are viziune și, împreună cu toată echipa, deschide noi perspective pentru social-democrația românească.
Îi îndemn pe tinerii social democrați să fie uniți, să-și urmeze cu multă consecvență idealurile, să construiască strategii solide pentru viitor, să-și facă simțită prezența și să li se audă vocea tot mai mult în politica românească. Repet, sunt mândră și cred în tinerii tsd-iși, în forța și puterea lor de a ne aminti tuturor că în fiecare zi exită un Next Level” a declarat deputatul PSD, Mirela Furtună într-un dialog telefonic la finalul lucrărilor Congresului Național TSD.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com