Click pentru a te abona

Sună clopoțelul mai devreme – înapoi la școală. Legea educației: un puzzle cu piese în schimbare

41 Shares

Noul an școlar 2018-2019 începe pe 10 septembrie și nu pe 15 septembrie cum eram obișnuiți. Legea educației a ajuns sa fie un puzzle ale cărui piese se schimbă continuu, pierzându-se astfel imaginea unitară care ar trebui să existe.

O problemă gravă cu care ne confruntăm este abandonul școlar, care în ultimii ani a atins o rată alarmantă , fiind una dintre cele mai mari în Uniunea Europeană.

Nu ne putem permite acest lucru ca societate . Succesul sistemului educațional este singura cale de supraviețuire a acestei țări , eșecul fiind o involuție a socității noastre. Într-o viziune pe termen lung dorim un sistem de învățământ așezat pe un făgaș predictibil și care are în centru elevul.

Din păcate guvernul ALDE-PSD nu mai face o prioritate din  investițiile în instituțiile de învățământ . Elevii din mai multe localități din țară merg încă la toaletă în fundul curții și nu au apă potabilă curentă , pentru că autoritățile nu au finalizat lucrările la grupurile sanitare, iar în unele zone nici nu se gândesc să le înceapă.

Domnilor guvernanți, chiar doriți să îndobitociți această țară ?

Trebuie să îndemnăm părinții  să își încurajeze copiii să își urmeze potențialul , să fie alături de ei , să îi ajute să devină adulți responsabili și implicați , să aibă un orizont lărgit . Pe lângă programa școlară, elevii trebuie susținuți să se dezvolte pe mai multe planuri, construindu-și astfel propria lor personalitate și un sistem propriu de valori. Dar acest lucru nu este posibil fară educație.

Noi, liberalii, urăm un an nou școlar frumos și dragi elevi nu uitați că viitorul este în mâinile voastre !Vă mulțumesc ! Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com