Click pentru a te abona

Sulina: În miez de noapte s-a scufundat o ambarcațiune cu două persoane la bord

728 Shares

Azi-noapte, în jurul orei 23:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea a fost anunțat despre faptul că, pe canalul Sulina, între mila 5-6, s-a scufundat o ambarcațiune.

În ambarcațiune se aflau două persoane de sex masculin care se aflau la pescuit: una dintre ele a fost salvată de niște pescari aflați în zonă, iar cealaltă persoană este posibil dispărută.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență doi subofițeri de la Pichetul de Pompieri Nave Operative Crișan cu o ambarcațiune RIB, Căpitănia Sulina, Poliția Transporturi și ambarcațiuni din cadrul Grupului de Nave Sulina – Garda de Coastă.

Persoana salvată de pescari a fost preluată de echipajul ambarcațiunii de la Căpitănie, în șoc hipotermic, ulterior transportată la Sulina.
Forțele de intervenție au reușit ancorarea epavei, iar căutările au fost întrerupte în jurul orei 02:00 urmând ca acestea să fie reluate dimineață.

“La data de 8 octombrie a.c., polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea au fost sesizati cu privire la faptul că pe fluviul Dunarea, in zona localității Sulina, o ambarcatiune s-ar fi scufundat.
Din primele verificări a rezultat ca o ambarcatiune acostată la mal, la bordul căreia se aflau două persoane, ar fi luat apă din motive necunoscute, ulterior scufundandu-se.

În urma acestui eveniment, unul dintre ocupanți ar fi ajuns la mal, iar cealalt, un bărbat de 47 de ani, din București, a dispărut în apele fluviului Dunărea.

Barbatul a fost căutat in zona producerii evenimentului, fără a fi găsit.
În continuare se efectuează activități de cautare de către polițiști împreună cu reprezentanți ANR pentru găsirea persoanei dispărute si stabilirea cu exactitate a condițiilor in care a avut loc evenimentul.
La activitate participă si reprezentanți ai ISU și ai Poliției de Frontieră”(IPJ Tulcea)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com