Click pentru a trimite e-mail

Sulina: cadru militar cultiva cannabis

0 Shares

*Tribunalul Tulcea a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru inculpatul cC. George-Victor (în cursul zilei de astăzi, 19 aprilie a.c.droguri)

La data de 18.04.2016, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului CUZMIN GEORGE-VICTOR, caporal în cadrul Unităţii de Radiolocaţii Sulina, pentru săvârşirea infracţiunilor  de  trafic de droguri de risc şi efectuare, fără drept,  de operaţiuni cu produse  ştiind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2014- 2016 inculpatul a cultivat, deținut, oferit și comercializat cannabis mai multor consumatori de pe raza oraşului Sulina.

Cu ocazia efectuării percheziţiei domiciliare a fost identificată o cultură de cannabis, fiind ridicată cantitatea totală de 1.920,5  grame cannabis  şi alte bunuri de interes pentru cauză (lămpi de câte 600 W. pentru înflorirea plantelor de cannabis, ventilatoare, dispozitiv de măsurat temperatura şi umiditatea, dezumidificator, pământ, grinder metalic, cântar,  etc.).

La data de 19.04.2016  inculpatul va fi prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie  Tulcea (Serviciul de Acţiuni Speciale), Poliţiei  oraş Sulina şi Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării.(diicot.ro)

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com