Click pentru a te abona

Sturion fără documente legale descoperit de polițiștii de frontieră

6 Shares

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au depistat în zona de competență un cetățean român care deținea aproximativ 14 kilograme de pește, fără documente legale.

În data de 05.09.2018, în jurul orei 16.30, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea — Biroul Prevenire și Combaterea Infracționalității Transfrontaliere au identificat pe malul drept al Dunării, în zona localității Grindu, județul Tulcea, un bărbat, cetățean român, în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea, care mergea pe jos și transporta un sac plin cu pește.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au descoperit, în sac, cantitatea de 8 kg de pește (din familia sturioni), specia cegă și 6 kg somn, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale. Acesta a declarat că a găsit sacul cu pește lângă apă și l-a luat pentru consumul propriu.

Cantitatea de 8 kg de cegă a fost redată mediului natural în prezența reprezentanților Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, iar cantitatea de 6 kg de somn a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale.

În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: pescuitul, deținerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum și a produselor și subproduselor obținute din aceștia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare precum și deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com