Click pentru a te abona

Sturion capturat de un pescar de 60 de ani, redat mediului natural

24 Shares

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au descoperit un bărbat din judeţul Tulcea care transporta şapte exemplare de sturion din specia cegă, pe care le pescuise din apa fluviului Dunărea.

În data de 21.09.2020, în jurul orei 15.30, poliţiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au surprins la malul Dunării, pe direcţia localităţii Luncavița, o persoană care transporta o legătură din rafie, în care se găseau două plase de pescuit cu captură de pește în stare proaspătă.

Cu ocazia legitimării persoanei, s-a stabilit faptul că este un cetățean român, în vârstă de 60 ani, cu domiciliul în județului Tulcea.

În urma verificării plaselor de pescuit, polițiștii de frontieră au descoperit șapte exemplare de pește din familia sturion, specia cegă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale. Bărbatul a declarat că a pescuit cele șapte exemplare de cegă pentru consumul personal.

Cantitatea de sturion a fost redată mediului natural, în prezența unui reprezentant Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură, conform procedurile legale.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “pescuitul, deţinerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum și a produselor și subproduselor obținute din aceștia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare” conform OUG 23/2008 art. 65 lit. c.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com