Click pentru a te abona

Strategia Post Europa 2020: “Femeia modernă – între empowerment, leadership și discriminarea de gen”

197 Shares

Am participat, astăzi, la Conferința Internațională la Nivel Înalt  cu tema „Condiția femeii moderne – între empowerment, leadership și discriminarea de gen”, organizată sub înaltul patronaj al doamnei Viorica Dăncilă, premierul României, de către Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, în marja Președinției României la Consiliul UE.

Evenimentul a reunit factorii de decizie, demnitari români și europeni, reprezentanți ai societății civile, organizațiilor internaționale și sectorului privat implicaţi în promovarea egalității de gen și a mobilizării guvernelor statelor membre ale Uniunii Europene pentru realizarea egalității de gen și a independenței economice a tuturor femeilor, din pespectiva creșterii economice sustenabile prin implementarea politicilor și măsurilor europene strategice pe termen lung, atât în domeniul angajării și reducerii diferențelor de remunerare între femei și bărbați cât și din perspectiva promovării în poziții de leadership și a dezvoltării de structuri economice private. Egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați, reprezintă o valoare fundamentală a Uniunii Europene consacrată în Tratatul Uniunii Europene, în Tratatul privind Funcționarea Uniunii Europene și în Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene.

Egalitatea de gen reprezintă o valoare indispensabilă consolidării dimensiunii sociale a UE, inclusiv în contextul implementării pilonului european al drepturilor sociale. Drept pentru care, principiul egalității de gen trebuie inclus în politicile pe termen lung ale tuturor statelor membre, pe principiul transversalității, în toate sferele vieții publice și private, inclusiv în Strategia Post Europa 2020, în special în ceea ce privește măsurile de creștere a ocupării forței de muncă.

Deputat PSD Mirela Furtună

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com