Click pentru a te abona

Știți cum arată bugetul pe anul 2019? Exact ca un regres al societății românești

78 Shares

*PNL a votat împotriva bugetului, adoptat de majoritatea parlamentară, deoarece este un buget construit pe bani falşi, făcuţi din pix de coaliţia de guvernare. Liderii liberali au precizat că acest buget nu oferă garanţii pentru dezvoltarea României.

Bugetul pentru 2019 a fost adoptat, vineri, în Parlarment cu votul aleşilor PSD-ALDE, UDMR şi minorităţi, Opoziţia votând împotrivă. La explicarea votului, liderii partidelor de Opoziţie au susţinut că bugetul este nerealist şi că inflaţia este problematică.

PNL a votat împotriva bugetului, adoptat de majoritatea parlamentară, deoarece este un buget construit pe bani falşi, făcuţi din pix de coaliţia de guvernare. Liderii liberali au precizat că acest buget nu oferă garanţii pentru dezvoltarea României.
Se pare totuși că Membrii Cabinetului „Dăncilă-Dragnea” nu sunt foarte interesaţi de buget, întrucât la una dintre ședințele „lungi și dese, cheia marilor succese” au ajuns doar ministrul Muncii, Marius Budăi și Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, în timp ce liderul PSD și-a păstrat anonimatul în încăperea biroului său, nu înainte de a-și transmite doleanțele prin directive, într-o ședință de grup.

PNL, USR și PMP au anunțat  că bugetul este nerealist, motiv pentru care nu au susținut proiectul . Deputatul PNL, Raluca Turcan a avut o intervenție extrem de radicală în plenul Parlamentului : „Știți cum arată bugetul pe anul 2019? Exact ca Guvernul care ni-l propune! Acest buget poartă semnătura unui prim-ministru care a picat toate examenele importante ale educației: admiterea la liceu, examenul de treapta a II-a și admiterea la facultate. Marele regres al societății românești este că o astfel de persoană a ajuns ulterior europarlamentar și prim-ministru al României..”

Cu același prilej, de undeva departe, Președintele României, a semnalat că este nevoie de un buget credibil care să fie util românilor și nu unui partid politic, mai ales că identificarea soluțiilor financiare sustenabile pentru fiecare domeniu, cad în stricta responsabilitate atât a Guvernului, cât și a Parlamentului.

Din toată această debandadă, au răsărit grupuri mici de ghiocei prin atingerea câtorva raze de soare care au topit cu căldura lor un crâmpei de zăpadă,  iar semnele victoriei asupra iernii par a se contura prin principalele amendamente PNL la Legea Bugetului de stat.

În acest context, prioritățile României pentru Partidul Național Liberal sunt : consolidarea Pilonului II de pensii, venituri decente pentru profesori, condiții mai bune pentru elevi în școli, creșterea puterii de cumpărare, construirea de autostrăzi și spitale.

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com