Click pentru a trimite e-mail

Ștefana Zibileanu (PRO România Tulcea) este singurul candidat tulcean pe listele alegerilor europarlamentare din 26 Mai a.c.

684 Shares

Pro România Tulcea a ieșit în fața tulcenilor (conferință de presă) cu informații de ultimă oră privind stadiul pregătirilor pentru scrutinul din 26 mai a.c. privind alegerile pentru Parlamentul European:

“Pro România Tulcea a avut un target de 6000 de semnături pentru ca partidul să poată participa la alegerile europarlamentare cu liste complete. Noi  ne-am prezentat cu 9434 de semnături valide. Trebuie să vă spun că au continuat să vină liste cu semnături din județ și doresc să mulțumesc tuturor celor care ne-au creditat cu încredere, ne-au încurajat și, îmi place să cred că ne vor vota.

Echipa Pro România Tulcea s-a structurat foarte bine în această perioadă, a crescut și a comunicat cu seriozitate și profesionalism cu tulcenii care au înțeles foarte bine ce înseamnă să fii Pro România.

Venim astăzi în fața dumneavoastră cu un mesaj clar: ne dorim o Românie puternică într-o Europă unită (!)

Pro România a depus la Biroul Electoral Central o listă completă cu 33 de candidaţi. Lista candidaților Pro România pentru Parlamentul European este deschisă de trei premieri și un comisar European: Preşedintele Pro România, Victor Ponta, comisarul european Corina Creţu, fostul prim-ministru Mihai Tudose, fostul prim ministru Iurie Leancă. Toți candidații Pro România  sunt oameni care vor reprezenta cu cinste şi cu competenţă România în Parlamentul European iar faptul că iată, un tulcean se regăsește pe această listă mă onorează. Sunt mândră de fiecare dintre colegi, vreau să mulțumesc pentru încrederea acordată și să vă asigur că vom fi cu fiecare zi care trece tot mai mulți și mai buni. Suntem Pro România într-o Europă unită și credem că doar împlicarea activă a fiecărui tulcean, a fiecărui roman, poate schimba în bine viața noastră și a generațiilor care vin după noi” a spus Ștefana Zibileanu, coordonator Pro România Tulcea, candidat pentru alegerile europarlamentare din 26 Mai a.c.

Alături de Ștefana Zibileanu au mai participat la conferința de presă coordonatorii organizatiilor de femei, pensionari, tineret, și a celei municipale: Camelia Dulgheru, Ștefan Leonte, Dan Romanescu, Florin Bulgaru. Fiecare a adresat câte un scurt mesaj la început de drum și și-au exprimat speranța că această campanie electorală va deschide orizonturi noi pentru tulceni, pentru români cu proiectul Pro România: un proiect ambiţios de dezvoltare a României, cu oameni competenţi şi profesionişti.

“Urez succes tuturor competitorilor și închei prin a vă spune că ne dorim o campanie Pro Respect, Pro Decență, Pro Responsabilitate și că sper din tot sufletul ca tulcenii să-și exercite dreptul la vot pentru ca vocea românilor să fie tot mai bine auzită iar proiectele noastre de dezvoltare reală să fie tot mai posibile” a conchis Ștefana Zibileanu, coordonator Pro România Tulcea, candidat pentru alegerile europarlamentare din 26 Mai a.c.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com