Click pentru a te abona

Ștefan Ilie a fost reconfirmat în funția de președinte al Organizației județene PNL Tulcea. Florin Cîțu și Ludovic Orban au fost prezenți la Tulcea.

207 Shares

Premierul Florin Cîțu, președintele PNL și al Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, parlamentari, europarlamentari, primari, consilieri au participat sâmbătă, 31 Iulie 2021 la Conferința județeană de alegeri a PNL Tulcea. Cu 218 voturi din 221, a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației județene a PNL Tulcea Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea. Cele două poziții de prim-vicepreședinte au fost aleși deputatul George Șișcu și subprefectul Nicolae Topoleanu. Nicolae Bibu a fost ales secretar general al PNL județul Tulcea.

„Alegerile de Tulcea au demonstrat încă o dată că echipa PNL Tulcea care a înregistrat rezultate foarte bune la ultimele alegeri, așadar, echipa câștigătoare nu se schimbă(!) Vom fi foarte atenți asupra responsabilităților ce ne revin după ce colegii noștri și-au exprimat votul și vom face performanță. Le mulțumesc tuturor colegilor pentru încredere și, cu siguranță, ne vom face datoria” a declarat Ștefan Ilie, președintele reales al organizației județene a PNL Tulcea.  

„Contează foarte mult să înţelegem că 25 septembrie nu este un final. Este doar un început, un început pentru PNL, care trece într-o nouă etapă, o etapă unde trebuie să devenim cel mai mare partid din România. Doar aşa putem implementa liberalismul. În acelaşi timp, trebuie să ne recâştigăm electoratul tradiţional, cel care crede că proprietatea privată este sfântă şi că un antreprenor este un erou, acel electorat pe care l-am pierdut pe drum. Şi pentru asta va trebui să ne întoarcem şi să recâştigăm din nou municipiile şi oraşele”, a declarat prim ministru, Florin Cîţu.

„Eu am încredere în fiecare membru al PNL. Aveţi destinul PNL în mâna dumneavoastră pe 25 septembrie. Gândiţi cu mintea voastră, analizaţi cu propriul discernământ şi luaţi acea decizie pe care o consideraţi cea mai bună pentru PNL. Vă felicit pentru toate rezultatele şi vă garantez că rămân alături de dumneavoastră în toate bătăliile şi, dacă mergeţi pe mâna mea, garantez unitatea PNL şi capacitatea partidului de a câştiga toate bătăliile electorale din 2024”, a afirmat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

De asemenea, Ludovic Orban a amintit proiectele importante pe care le-a susţinut în favoarea judeţului Tulcea și a subliniat faptul că „este vital ca Tulcea să fie pe coridoarele de transport de tip european. Dacă te uiţi pe hărţile care există în Austria sau Germania, pe tronsonul nostru de Dunăre este roşu, pentru că e considerată nenavigabilă. Foarte puţini armatori îşi asumă riscul de a transporta mărfuri pe sectorul românesc al Dunării”, a mai amintit preşedintele PNL.

207 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com