Click pentru a te abona

Spartanii aleargă pentru copiii cu autism, pentru cei cu handicap locomotor. Spartanii, conduși de Sorin Andrici aleargă pentru Tulcea în maratonul național din toamnă

289 Shares

Primarul Hogea Constantin s-a întâlnit cu echipa jandarmului erou care aleargă pentru copiii bolnavi, Sorin Andrici, i-a încurajat și felicitat pentru efortul pe care-l fac să ajute copiii nevinovați pentru care soarta a fost mult prea nedreaptă și, cu ajutorul multor oameni de bine, care încă mai cred în solidaritate, le-a oferit produse de vitaminizare/hidratare și un program de sprijin pentru competiția din toamnă:

„La începutul acestei săptămâni am cunoscut niște oameni deosebiți și interesanți, care merită toată admirația! E vorba de grupul SPARTANII, un colectiv de aproximativ 23 de sportivi (6 dintre ei provenind din alte județe și chiar Republica Moldova) care pur și simplu și-au modelat viața după pasiunea de a alerga.
Acești entuziaști de diferite vârste și profesii sunt coordonați de un super atlet, care nu mai are nevoie de prezentare, anume maratonistul Sorin Andrici, un vajnic reprezentant al Jandarmeriei Tulcea.
Spartanii aleargă împreuna de 2 ani pentru ei, dar mai ales pentru cauze speciale, cum ar fi copiii cu autism, copiii cu handicap locomotor și nu numai.

Acești oameni minunați și-au propus să creeze un eveniment sportiv național, un maraton național dedicat copiilor cu autism, prevăzut să aibă loc în municipiul Tulcea, în data de 19 septembrie. Evenimentul va reuni sportivi din 30 de orașe ale țării (evenimentul va fi itinerant), Tulcea fiind evident reprezentată de SPARTANI.
Am apelat la partenerii noștri din Asociația Totul este Posibil și High Energy România (cărora le mulțumim), oferindu-le sportivilor produse de vitaminizare- hidratare, atât de necesare în pregătirea lor, fiind un program de sprijin, care se va derula pe o durată de 3 luni.

Vi-i prezentăm pe acești oameni deosebiți, cu care a fost un privilegiu să stau de vorbă și să îi cunosc:
SORIN ANDRICI
ANDREEA STOIAN
MARIANA STOIAN
ALEXANDRU STOIAN
FLORICA PERIANU
IULIAN CARAMAN
BORISOV ION
LIVIU URLIH
GEORGE BULGARU
CORNEL VASILIU
CRISTI ICĂ
ROVIN RĂȚOIU
VICENȚIU HOSU
FLORIN MIHAILENCO
RADU BLEJAN
DINU BUNU
SANDU BOTNARI
DAN ENE
ION VRÂNCEANU
MARIAN OANCEA
ANA MARIA MUSCĂ
GEORGE COSTEA
AURELIAN STANCIUC”

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com