Click pentru a te abona

Spaniolii au nevoie de “căpșunari”. 900 de locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare fructe) în Spania

86 Shares

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 de locuri de muncă în agricultură la recoltarea fructelor: căpsuni, zmeură, mure și afine. 

Descriere loc de muncă: Se lucrează 6.30 ore/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva. 

Cerințe: 600 de femei și 150 de cupluri; vârsta cuprinsă între 18 – 50 ani; experiență în agricultură; persoane capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate, în sere. 

Limba străină: Nu se solicită. 

Salariu: Plata se face pe card. Salariul brut este de 42,90 euro/zi (net 39,33 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,80 euro cenți/zi pentru persoanele care au mai lucrat în această companie și un bonus de 0,70 euro cenţi/zi pentru nou-veniţii în firmă. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut/oră. 

Beneficii și alte condiții: Cazarea este oferită gratuit de companie, dar se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor. 

Durată contract: Angajare cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă de 15 zile. Contractul începe cu 1 martie 2020. 

Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în județul Tulcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, Diaconu Elena Eleonora, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, compartiment EURES (informații și la telefon 0240 512 298), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizează pe baza următoarelor documente: consimțământ tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, adeverință medicală cu mențiunea “clinic sănătos”, CV, NIE (numărul de securitate socială din Spania – acolo unde este cazul).

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 01 martie 2020.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com