Click pentru a te abona

Solidaritatea Sanitară este solidară cu colegii din Tulcea aflați în grevă spontană

1 Shares

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România își exprimă solidaritatea față de angajații Spitalului Județean Tulcea intrați în grevă spontană datorită salariilor foarte mici!
Cadre-medicale-greva
Protestul salariaților este îndreptățit, situația salariilor din Sănătate fiind una dramatică. La apariția și menținerea acestei situații a contribuit Ministerul Sănătății împreună cu întregul Guvern. Tabloul general al acestei situații injuste include următoarele: discriminări salariale majore între salariați care au același nivel de pregătire și lucrează la același lor de muncă (efectul neaplicării legii unice de salarizare), tot mai mulți salariați cu salariul minim pe economie, nivelul general de salarizare inferior altor sectoare bugetare și cu mult sub cel meritat, numeroase ore suplimentare neplătite, aruncarea în haos a sistemului de sporuri, numeroase drepturi salariale nu sunt acordate.

Deși Federația Solidaritatea Sanitară a atras atenția de nenumărate ori reprezentanților Ministerului Sănătății asupra problemelor grave care marchează salarizarea din Sănătate rezultatele s-au lăsat așteptate. Ministerului Sănătății trebuie să aplice de urgență rezultatelor negocierilor de la sfârșitul anului 2014, respectiv creșterea salariilor cu cel puțin 30% în cel mult doi ani și remedierea de urgență a discriminărilor salariale. Reamintim pe această cale că rezultatele negocierilor au fost efectiv anulate în mod neinspirat (de colegii noștri) prin înțelegerea electorală încheiată privind creșterea salariilor cu doar 100 de lei.

Solicităm Ministerului Sănătății să reia negocierile privind introducerea unui nou sistem de salarizare aplicabil Sănătății și să aplice de urgență cele convenite în toamna anului 2014 privind salarizarea! Avertizăm că situația din întregul sistem este deosebit de tensionată de numeroasele nedreptăți cărora le sunt victime salariații.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com