Click pentru a trimite e-mail

Solidaritate-n suferință. Compania Eky Sam a donat teste pentru diagnosticare rapidă a coronavirusului unor spitale

246 Shares

Trecem printr-o perioadă dificilă, pe care nu o putem depăși decât împreună. Dincolo de valul de știri negative, se petrec, printre noi, datorită nouă, atâtea lucruri bune!
Printre acestea, numeroasele programe de voluntariat, derulate în toată țara, care vin în sprijinul persoanelor neajutorate. Este extraordinar că se implică și etnici ruși lipoveni! Vă mulțumesc!
Salut, printre altele, inițiativa companiei Eky Sam a domnului Ioan Echimov din Târgu Frumos de a dona teste pentru diagnosticare rapidă a coronavirusului (în valoare de 100.000 lei) Spitalului de Boli Infecțioase “Sf. Parascheva” din Iași și 20 de aparate de decontaminare a aerului și a suprafețelor (în valoare de 60.000 lei) Spitalului de Neurochirurgie “Prof. dr. Nicolae Oblu” din Iaşi.
Vreau să cred că în mijlocul acestei profunde crize sanitare vom câștiga în omenie. Un gând special de recunoștință către toți cei care lupta în prima linie: medici, asistente, personal medical, ordine şi asistenţă publică, dar și cadrelor didactice, care se adaptează noilor împrejurări și se străduiesc să ducă educația mai departe.

Având în vedere noua situație mondială, creată de răspândirea coronavirusului, contează să rămânem calmi, uniți și lucizi. Stă în puterea fiecăruia dintre noi să protejăm sănătatea, a noastră și a celor din jur, prin acțiuni responsabile, cu aplicarea corectă a recomandărilor autorităților.
Doresc să transmit un mesaj de solidaritate etnicilor noștri din țară și din străinătate, afectați de situația curentă.
Cu o abordare matură și ajutorul lui Dumnezeu, vom depăși această provocare!
Multă răbdare și sănătate tuturor!
Dumnezeu să ne ajute!

Andrian Ampleev

Deputat CRLR

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com