Click pentru a te abona

Șocant: Tulcean găsit mort pe plaja de la Corbu, Constanța

0 Shares

Polițiștii constănțeni au început anchetarea unui caz care ridică semne de întrebare: un bărbat de 58 de ani din Tulcea a fost găsit mort. Omul era îmbrăcat, cu fața în jos și nu părea că s-ar fi înecat accidental, în timp ce făcea baie.

Untitled-1

Mai multe persoane au sunat la 112 că în apropierea Complexului „Golf Corbu – Bungarow“, pe malul Mării Negre, a fost găsit un bărbat decedat, într-o poziție ce sugera inecul. Cadavrul era cu fața în jos iar omul era îmbrăcat.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul, în persoana lui Virgil Travediu, în vârstă de 58 de ani, din Tulcea. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, prezent la faţa locului, a constatat decesul persoanei respective.
Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Constanţa, în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, însă din primele cercetări se pare că totuși moartea bărbatului ar fi survenit în urma înecului. Rezultatele autopsiei vor lămuri un fap important pentru mersul anchetei: dacă omul a consumat băuturi alcoolice sau alte subtanțe periculoase.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com