Click pentru a te abona

Sistemul cardului de sănătate – un sistem burn-out(!) De peste 20 de zile sistemul este blocat.

57 Shares

Cardul de sănătate a devenit o poveste fără sfârșit, cu episoade dramatice, care se întâmplă din ce în ce mai des. Ultimul este de o gravitate extremă: mai bine de 22 de zile sistemul a fost blocat, iar conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a fost incapabilă să găsească o soluție la acest dezastru.

Doamna Ministru, d-voastră chiar nu știați problemele sistemului sanitar românesc, nu știați că actualul contract privind baza de date este expirat sau că sistemul nu beneficiază de mentenanță? Credeți că scuzele ajută în această degringoladă printre pacienții suferinzi , medici și farmaciști ?

Intervenția ministrului Sorina Pintea, după ce subiectul a explodat în presă, a determinat, în cele din urmă, ameliorarea situației și demiterea conducerii CNAS.  Dar decizia Premierului Dăncilă este nepermisă de a numi la conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate pe domnul Vasile Ciurchea , personaj care planează suspiciuni de corupție cu dosarul de la DNA cu un prejudiciu de 16 milioane de euro .  Cu siguranță nu poate fi recomandat  pentru un astfel de post !

Doamna Premier, d-voastră și Guvernul d-voastră chiar credeți că în România s-au terminat specialiștii onești care ar putea să conducă CNAS-ul , instituție de care depindem toți, viitorul pacienților , al medicilor , al policlinicilor, al spitalelor , farmaciilor publice și private din această țară ?

Până când Guvernul PSD va lua decizii atât de proaste care ne afectează pe toți ? Rușine, doamna Premier!

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com