Click pentru a te abona

Și-a băut mințile și și-a agresat nevasta care l-a dat afară din casă. Ordin de restricție

4 Shares

La  data de 29 mai a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, despre producerea unui conflict la domiciliul său.

Sosiți la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 46 de ani, soțul femeii în cauză, care, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat soția.

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, bărbatul fiind evacuat din locuință, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 17.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat în trafic un bărbat, de 57 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 18.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție au oprit pentru control, pe strada Răzvan Vodă din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 21 de ani. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 17 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiu, având autorizația provizorie de circulație expirată și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul 1 Mai din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com