Click pentru a te abona

Sfântu Gheorghe: Nu Sound of Visegrad în Delta Dunării

0 Shares

*Fluviul Dunărea unește Europa și de aceea  “NU SOUND OF VISEGRAD” are ambiția să combine, să mute și să găsească un port de siguranță pentru muzica inspiratoare, creativă și nouă.

Proiectul muzical NU SOUND OF VISEGAD vine în acest an cu ediția SLOVAKIA MUSIC în stațiunea românească GREEN DOLPHIN CAMPING care se află într-o localitate fermecătoare, direct în Delta Dunării, la Sf. Gheorghe, locul unde se organizează în fiecare an Festivalul Internațional de film, ANONIMUL.

 

În zilele 20 și 21 iulie vor apărea acolo formații tinere și energice, care țin la calitatea formei și a sunetului – MAX BAZOWSKI și GENUINE JACKS.

Spațiul de la Vișegrad  reprezintă un mediu stimulator din care reiese în fiecare an o mulțime de interpreți și grupări muzicale netradiționale, inspiratoare și creative.  Platforma NU SOUND OF VISEGRAD vrea să ofere spațiul tocmai formațiilor artistice și indivizilor de acest soi și în același timp vrea să aducă aceste stimuluri în diferite colțuri ale Europei.

“În cadrul proiectului nostru lansăm o serie de concerte în care prezentăm muzica modernă din Slovacia, Cehia, Polonia și Ungaria, prin ce se creează spațiul atât pentru o linie de confruntare cât și pentru mobilitatea internațională. Dramaturgia proiectului nostru contează pe genuri tip nu jazz, fuziune electronică, world music, indie și diferite proiecte subculturale și avangarde” promit organizatorii.

Primul concert în istorie din serie NU SOUND OF VISEGRAD s-a realizat în anul 2015 la Bratislava cu participarea cântăreței polone Karolina Czarnacka și a formației cehe Ghost of you. Acum ne mutăm cu acest proiect în România, în Delta Dunării, unde cu formații slovace MAX BAZOWSKI și GENUINE JACKS vom prezenta scena contemporană de indie.

NU SOUND în România

“Fluviul Dunărea unește Europa și de aceea pentru el atributul „cel mai internațional“ este foarte definitoriu. La fel și proiectul nostru, “NU SOUND OF VISEGRAD”, are ambiția să combine, să mute și să găsească un port de siguranță pentru muzica inspiratoare, creativă și nouă. Acum vom naviga cu ea în Delta Dunării, în locul unic, care este chiar predestinat pentru un astfel de festival. Orașele Tulcea și Sfântu Gheorghe sunt porțile de intrare în acest loc magic” spun organizatorii.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com