Click pentru a te abona

Semnale de alarmă – până când ? În spitale este nevoie de finanțare corectă, nu de “propaganda” controalelor

130 Shares

Partidul Național Liberal trage un semnal de alarmă. Foarte interesant este ce ne-a atras atenția: prima pagină a ziarului mincinos care a fost împrăștiat o dată cu pensia , prin faptul că PSD luptă împotriva dublului standard și că vrea să asigure produse de calitate pentru adversarii europeni.

În Parlamentul European, a fost în dezbatere directiva de combatere a dublului standard, privitor la produsele care se vând în Uniunea Europeană, unde Partidul Național Liberal a votat împotriva acestei directive. Domnule Ministru d-voastră știți ce ați votat ? Ați trădat interesele consumatorilor români, permițând adoptarea unui text în cadrul acestei directive, care permite perpetuarea dublului standard, lăsând portiță legală pentru producătorii care utilizează acest dublu standard, adică folosesc produse de calitate inferioară sub aceeași marcă pe piețele din Europa, care au putere de cumpărare mai mică. Românii sunt mințiți că partidul de la guvernare se zbate pentru combaterea dublului standard, când de fapt, au permis dublul standard !

De asemenea ministrul Sănătății, își face campanie, generând tot felul de controale prin spitale, pur si simplu din rațiuni de imagine și refuză să înțeleagă faptul că în aceste spitale este nevoie de finanțare corectă a spitalelor, de asigurarea resurselor financiare, în primul rând pentru tot ceea ce ține de asigurarea serviciilor medicale, aparatură medicală, dezinfectanți, care să prevină infecțiile.  Obligațiile care au fost puse pe umerii bugetului spitalului, de a suporta creșterea salariilor cu 25% din personalul nemedical, practic, a pus în pericol sănătatea oamenilor. Gândiți-vă, și așa spitalele românești sunt un focar de infecții intraspitalicești, că foarte mulți pacienți intră cu o boală și pleacă cu o altă boală, iar în condițiile în care spitalele sunt lăsate fără resursele financiare absolut necesare pentru medicamente, aparatură medicală, dezinfectanți, nu vor putea să îndeplinească serviciile medicale la calitatea cerută de lege și mai ales, vor ajunge practic în imposiblitatea de a avea resursele financiare pentru a menține activitatea medicală în spital.

Un alt subiect pe care nu ar trebui să-l uităm este rău famata OUG 114, care a provocat noi perturbări. Guvernul PSD-ALDE a obligat constructorii să crească salariul minim pe economie la 3000 de lei, asigurând în același timp anumite facilități, astfel încât povara fiscală pentru creșterea salariului minim și evident, toată grila de salarizare, să aibă niște facilități cum sunt scăderea impozitului pe venit și scutirea de partea din contribuții pentru Pilonul ll de pensii, reducerea contribuției de 2,25. Ce a uitat Guvernul în schimb ? A uitat că trebuia să notifice ca o schemă ajutor de stat, deci au dat OUG 114. Guvernul a provocat o creștere artificială a costului forței de muncă. ANAF la declarațiile de impunere, le impune constructorilor să plătească taxele și impozitele aferente majorărilor salariale, neasigurându-le facilitățile fiscale produse de OUG 114. Pe scurt, o mulțime de constructori vor fi băgați în faliment datorită lipsei de legătură cu realitatea economică și cu tot ceea ce înseamnă legiferarea normală în România a acestui Guvern.

PSD s-a mai făcut de râs o dată cu propunerile în cadrul incercarii de a-l schimba pe Tudorel Toader cu Nicolicea, fiind singurul inconștient care este dispus să inițieze Ordonanța privind amnistia și grațierea.

Domnilor guvernanți nu v-ați săturat ca în fiecare săptămână  să fiți pe punctul de a mai da Ordonanță de Urgență în domeniul Justiției, care să măcelărească buna funcționare a Justiției?

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com