Click pentru a te abona

Şeful Comandamentului de Apărare Aerospaţială al SUA nu exclude prezența extraterestră în cazul OZN-urilor doborâte în SUA

195 Shares

Generalul forțelor aeriene americane care supraveghează spațiul aerian nord-american a declarat duminică, după o serie de doborâri de obiecte neidentificate, că nu va exclude încă străinii sau orice altă explicație, adresându-se experților din serviciile de informații americane relatează Reuters.

La ordinul preşedintelui Joe Biden, un avion de vânătoare american F-16 a doborât un obiect zburător duminică, la ora locală 14:42, deasupra lacului Huron, la graniţa dintre SUA şi Canada, a precizat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, generalul de brigadă Patrick Ryder. Deşi nu reprezenta o ameninţare militară, obiectul ar fi putut să interfereze cu traficul aerian intern, întrucât se deplasa la 6.100 m şi ar fi putut avea capacităţi de supraveghere, a precizat Ryder.

Obiectul părea să aibă o structură octogonală, cu sfori care atârnau, dar fără încărcătură utilă vizibilă, a declarat un oficial american care a vorbit sub rezerva anonimatului. Se crede că obiectul ar fi fost de aceeaşi natură cu unul depistat recent deasupra statului Montana, în apropierea unor situri militare sensibile, ceea ce a determinat închiderea spaţiului aerian american, a precizat Pentagonul.

Al patrulea obiect zburător doborât deasupra Americii de Nord de o rachetă americană în puţin de o săptămână. Șeful NORAD nu exclude posibilitatea de a fi de natură extraterestră, relatează Reuters.

Generalul Glen VanHerck, comandant în cadrul Forţelor Aeriene americane, a declarat reporterilor că armata SUA nu a reuşit să identifice natura ultimelor trei obiecte zburătoare doborâte, cum se menţin ele în aer sau de unde vin.

195 Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com