Click pentru a trimite e-mail

Se vor efectua teste pentru noul CORONAVIRUS la Tulcea în regim de urgență.

“În toate aceste zile și nopți am făcut toate diligențele necesare pentru ca măsuri super-urgente să se aplice cât mai repede cu putință la Tulcea pentru că nu mai putem aștepta ca testele tulcenilor să fie făcute la Constanța. Nu ne permitem pierderea timpului pentru că fiecare secundă este prețioasă” a informat Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

“Am inițiat demersuri la nivel guvernamental pentru a putea utiliza laboratorul Direcției Sanitar Veterinare în vederea efectuării de teste pentru Covid-19 aici, la Tulcea, în regim de urgență.

• Astfel, împreună cu sistemul complex Real Time PCR, care va ajunge și el la Spitalul Județean Tulcea, nu va mai fi nevoie ca probele prelevate să fie trimise la Constanța, ca până acum.

• În aceste discuții am conlucrat cu Prefectura Tulcea și am avut sprijinul DSV Tulcea, SJUT și al DSP, iar în urma acestora va rezulta un protocol de colaborare între entități, care va activa acest laborator.

• Mulțumim factorilor de decizie guvernamentali, conducerii MAI și a Ministerului Sănătății și sperăm, astfel, ca în cel mai scurt timp să putem efectua teste pentru noul coronavirus la Tulcea” a mai declarat președintele Teodorescu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.