Click pentru a te abona

Se va acorda spor de izolare funcționarilor și personalului contractual din RBDD

70 Shares

„Comisia pentru muncă și protecție socială din Camera Deputaților din care fac parte a dat aviz favorabil Proiectului de le gege înițiat de mine împreună cu colegii mei deputații Mirela Furtună și Simion Lucian privind acordarea sporului de izolare pentru angajații din sistemul public cu locul de muncă în arealul Rezervației Biosferei Delta Dunării. Astfel, angajații din învățământ, sănătate, ordine publică și siguranță națională, cei de la Agenția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, toți funcționarii publici și personalul contractual  vor beneficia de un spor de izolare de până la 20% din salariul de bază. Legea va ajunge sătămâna care urmează în plenul Camerei unde, cu siguranță, va primi votul final pentru ca apoi, după promulgare să-și facă efectele” ne-a declarat deputatul Radu Anișoara, membru al Comisiei pentru muncă și protecție socială.

„Acest spor de izolare este absolut necesar pentru zonele speciale, cum este Delta Dunării unde, mai ales în perioada de iarnă, condițiile pentru desfășurarea activității devin foarte grele și personalul calificat profesional preferă să renunțe la post pentru amerge în alte zonel ale țării cu un alt potențial de dezvoltare, cu alte oportunități. Aceste coordonate au fost avute în vedere de-a lungul timpului iar leguitorul a aconsiderat încă din anul 1996 că un astfel de spor se impune în zona Rezervației Biosferei Delta Dunării. Legislația a superit modificări în timp și acum suntem pregătiți să rezolvăm această chestiune de dreptate socială până la urmă” a conchis deputatul Radu Anișoara.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Un Raspuns la Se va acorda spor de izolare funcționarilor și personalului contractual din RBDD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com