Click pentru a te abona

Se prelungește valabilitatea documentelor referitoare la pescuitul comercial

0 Shares

Pescari

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunţă că în baza atribuţiilor şi prevederilor legale în vigoare a stabilit, prin Decizie a Guvernatorului ARBDD, prelungirea până la începerea perioadei de prohibiţie pe anul 2016 a valabilităţii actelor de reglementare emise sau vizate în anul 2015 pentru activităţi de pescuit comercial.

Decizia a fost adoptată deoarece pentru reglementarea activităţii de pescuit comercial pe anul 2016, respectiv pentru emiterea autorizaţiilor de pescuit comercial, autorizaţiilor de captură, achiziţie, comercializare şi vizarea permiselor de pescuit comercial, este necesară apariţia Ordinului privind aprobarea măsurilor de reglementare a efortului de pescuit şi cotele de pescuit alocate pentru anul 2016 şi a Ordinului privind nominalizarea punctelor de debarcare şi a centrelor de primă vânzare în vederea desfăşurării activităţii pe anul 2016.

Decizia Guvernatorului ARBDD, Lucian Simion, a fost emisă ca urmare a discuţiilor şi analizei din cadrul Comisiei Interne de Analiză a ARBDD din data de 23.12.2015, în conformitate cu următoarele acte normative:

ü  Legea nr. 82/1993 privind constituirea Rezervaţiei Biosferei “Delta Dunării”cu modificările şi completările ulterioare;

ü   H.G. nr. 1217/2012 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare şi a

structurii organizatorice ale ARBDD, cu modificările şi completările ulterioare;

ü   Ordinul nr. 44/1195/2011 pentru aprobarea Normelor privind accesul la resursele acvatice vii

din domeniul public al statului în vederea practicării pescuitului comercial în habitatele

piscicole naturale din ariile naturale protejate;

ü  OUG nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura cu modificările şi completările ulterioare.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com