Click pentru a te abona

Se înființează un trup de pădure de 50 hectare pentru creșterea biodiversității la Sarichioi

668 Shares

Consiliul local Sarichioi a aprobat propunerea primarului Vitali Finoghen de a înființa un trup de pădure pe o suprafață de 50 de hectare. Această inițiativă marchează un pas important în protejarea mediului înconjurător și în creșterea biodiversității în zonă.

De asemene s-a aprobat și obținut devizul pentru investițiile în sistemul de canalizare, o măsură esențială pentru îmbunătățirea infrastructurii și pentru asigurarea unui mediu mai curat și mai sănătos pentru toți locuitorii comunei.

„Pare un lucru inedit pentru zona noastră costieră și mă gândesc că ne aflăm pe malurile lacului Razelm, care, după cum spun legendele, ar fi fost în fapt o mare.

Dar este nevoie de diversitate, natura are tot mai mult nevoie de pădure iar generațiile care vin după noi se vor bucura și, îndrăznesc să cred că vor avea mare grijă de pădure și vor planta tot mai mult pentru că în felul acesta salvăm, atât cât putem noi planeta. Și pe noi înșine.

De altfel, vă reamintesc de pădurea de la Visterna care este, doar în parte seculară. Acolo s-a plantat mereu. Arborii cresc mai greu decât oamenii dar trăiesc cu mult mai mult dacă avem grijă de ei”

ne-a mărturisit primarul Vitali Cristian Finoghen.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

668 Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com