Click pentru a trimite e-mail

Se circulă pe toate drumurile din Nordul Dobrogei. Două localități sunt încă blocate.Urmează viscol puternic

0 Shares

drum02Update ora 12,00: Toate drumurile naționale și județene din județul Tulcea sunt practicabile mai puțin DJ222E, Beidaud – Casimcea și 222C, Murighiol-Colina-Agighiol la care se lucrează (Prefectul județului ne-a asigurat că într-o oră se va putea circula și pe aceste drumuri).

Se poate circula pe toate rutele: Tulcea -Brăila, Tulcea- Galați, Tulcea- București, Tulcea – Constanța doar până la limita județului Tulcea. Există blocaj de zăpadă în zona Tariverde din județul Constanța.

Atenție! Se circulă în condiții de iarnă. Atenționare de viscol și ninsoare pentru miercuri,29 ianuarie.

Se circulă în  condiții de iarnă pe  toate drumurile din  județul Tulcea și se  lucrează în  continuare la  deblocarea DN 22E  pe raza localității  I.C.Brătianu. La  acest moment (ora  9,00) sunt în  continuare izolate  două localități :  Panduru (comuna  Baia) și Sarighiol de  Deal (comuna  Beidaud). Suntem  asigurați că utilajele  sunt în zonă și că în  scurt timp se vor

rezolva și aceste probleme.  Persoanele care doresc să se deplaseze de la Tulcea la Brăila sau Galaţi, pot folosi ruta Tulcea-Isaccea-Luncaviţa-Garvăn-Măcin-Smârdan. Trecerea Bac Smârdan-Brăila este deschisă. Totodată, porţiunea de drum dintre localităţile Brăila şi Galaţi a fost deschisă traficului.

Continuă să se lucreze la următoarele drumuri județene care sunt practicabile (parțial) în condiții de iarnă:

DJ 222B Beidaud-Sarighiol de Deal
DJ 222B Topolog-Luminiţa-Meşterul
DJ 222B Stejaru-Topolog
DJ 229A Cataloi-Teliţa
DJ 222C Agighiol-Valea Nucarilor
DJ 222F Peceneaga-Ostrov
DJ 223A Enisala-Babadag
DJ 222 Sarichioi-Sabangia
DJ 229 Sarichioi-Zebil

Poliția atenționează pe toți aceia care sunt nevoiți să se deplaseze cu autovehicolul să se informeze despre starea drumurilor înainte de a pleca, să aibă mașina echipată corespunzător pentru condiții de iarnă și să nu ignore atenționările venite din partea autorităților.

Meteorologii au anunțat un nou val de ninsori însoțite de viscol pentru perioada 29 -30 ianuarie. Directorul ANM, Ion Sandu, a anunţat  că ANM va emite marţi la prânz o nouă avertizare, valabilă de miercuri dimineaţă până joi la prânz.
„Cu probabilitate foarte mare, în zona Olteniei va fi cod galben şi, din păcate, cu probabilitate foarte mare, judeţele din sud-est care au fost în cod portocaliu vor intra din nou în cod portocaliu. În cursul zilei de miercuri, mai multe judeţe din sud-est vor fi în cod portocaliu şi seara, şi vor rămâne în cod portocaliu, joi, toate judeţele care au fost, de exemplu, până la ora cinci”, a spus directorul Ion Sandu.
El a avertizat că, în aceste zone, miercuri şi miercuri noaptea va fi viscol foarte puternic.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

3 Raspunsuri la Se circulă pe toate drumurile din Nordul Dobrogei. Două localități sunt încă blocate.Urmează viscol puternic

 1. Ignat Laurentiu 28 ianuarie 2014 at 10:53

  Va multumim pentru stirile pe care nile oferiti (despre municipiul Tulcea)sunteti tari .Laurentiu,Italia

  Răspunde
 2. PAUL 28 ianuarie 2014 at 11:18

  Lunca este blocata de sambata, sa nu mai latre aiurea cei care o fac,se circula doar pana in ceamurlia de jos.

  Răspunde
 3. Vic 29 ianuarie 2014 at 11:18

  Posibil cod rosu pentru Tulcea 🙁 Oameni buni, stati in case!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com