Click pentru a te abona

Şcoala Politică de Vară a OFSD: importanţa preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România

19 Shares

Organizația Femeilor Social Democrate s-a reunit în perioada 30 august -1 septembrie la Școala Politică de Vară, eveniment organizat la Pavilionul Expozițional de la Mamaia.

“Repetăm un lucru pe care partidul nostru a înțeles să-l adopte în toate forurile sale și anume, faptul că egalitatea de șanse este o realitate și un drept pe care, noi femeile, l-am câștigat de-a lungul timpului prin faptele, prin munca și dăruirea de care au dat dovadă mamele, bunicile noastre, femeile acestei țări care au știut să lupte pentru credință și adevăr oriunde s-ar fi aflat.

De aceea, tema centrală a dezbaterilor noastre este contribuția femeilor în realizarea Marii Uniri de la 1918, precum și importanța preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene de către România. Noi avem convingerea că s-au depășit prejudecățile și stereotipurile conform cărora femeia nu are în grijă decât gospodăria și familia iar performanțele politice ale multor femei, și istoria a consemnat acest lucru, demonstrează că rolul femeii este acela de a aduce echilibru, înțelegere, credință, unitate și de ce nu un pic mai multă înțelepciune în deciziile importante din realitatea cotidiană.

Partidul Social Democrat are cele mai multe femei în Parlament, cele mai multe femei în funcţiile de consilier local sau consilier judeţean, prima femeie primar general din istoria Bucureştiului şi prima femeie premier din istoria României și, în pofida tuturor ieșirilor răutăcioase uneori din spațiul public, vreau să spun că mergem mai departe chiar dacă nu este ușor. Ne-am asumat acest lucru și dorim să sărbătorim Centenarul Marii Unirii a României și pentru noi, dobrogenii, 140 de ani de la momentul revenirii acestei străvechi provincii istorice acasă, mai uniți și mai hotărâți ca oricând să facem ceea ce este mai bine pentru România, pentru români. Oriunde s-ar afla” a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună, vicepreședinte al PSD.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com