Click pentru a te abona

Școală nouă, modernă, „ca afară” la Jijila, județul Tulcea. Construită de la zero

284 Shares

A fost finalizat proiectul „Construire școală nouă sat Jijila” din comuna cu același nume a județului Tulcea. Vorbim despre o școală construită de la zero, cu toate echipamentele și dotările unei școli europene.

Școală nouă modernă construită de la zero la Jijila

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar.

Școală nouă modernă construită de la zero la Jijila

Prin proiect, s-a realizat o construcție nouă cu suprafața construită a corpului nou de 1478 mp, suprafața totală construită de 2203 mp, suprafața totală desfășurată de 3873 mp, precum și următoarele zone: loc de joacă pentru copii, alee auto pietruită, platforme betonate, alei pietonale și spații verzi.

Școală nouă modernă construită de la zero la Jijila

„Construcția Școlii Gimnaziale dispune de o capacitate de 12 săli de clasă, 2 săli pentru Grupa „0” și 4 laboratoare complet mobilate și echipate.

Sălile de clasă sunt dotate cu dulăpioare, pupitre cu scaune, table interactive, table magnetice, flipchart-uri, etc. Laboratorul de informatică și laboratorul de științe sunt dotare cu toată infrastructura educațională necesară.

Școală nouă modernă construită de la zero la Jijila

Birourile, cancelaria, biblioteca, depozitările și oficiul sunt mobilate și dotate corespunzător. Sala de ședințe care va fi utilizată și ca spațiu de protocol este mobilată, dotată cu aparatură media și sistem de sonorizare. Sala de sport este dotată cu echipament de ultimă generație, are spații pentru vestiare dotate cu dulăpioare.

Școală nouă modernă construită de la zero la Jijila

Unitatea dispune de un cabinet medical amplasat la parterul imobilului, mobilat și dotat în concordanță cu legislația in vigoare și are anexată o cameră pentru izolator.

La acest moment se desfășoară procedura de obținere a Autorizației de securitate la incendiu. Mulțumim celor implicați în realizarea acestui grandios proiect” a declarat Costică Deacu, primar al comunei Jijila.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

284 Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com