Click pentru a te abona

Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu”Medgidia: Împreună păstrăm mediul curat. Exemplul personal este un bun început

0 Shares

În contextul unei lumi post-COVID-19, tema din acest an a Zilei Mondiale a Mediului este un prilej de a evidenţia nevoia de a reconstrui mai bine, în armonie cu natura de care depind ecosistemele şi sănătatea noastră. Buna gestionare a ecosistemului reprezintă soluţia pentru realizarea securităţii alimentare şi protejarea sănătăţii umane, contribuind în acelaşi timp la conservarea biodiversităţii şi la atenuarea schimbărilor climatice.

Este important a sădi în mintea şi sufletul fiecărui cetăţean al societăţii, conceptul că omul, ca specie biologică, este dependent de natură şi nu poate trăi în afara ei. Fiecare dintre noi poate contribui semnificativ la ameliorarea şi protejarea parcurilor, a spaţiilor verzi sau a grădinilor. În acest sens, curtea instituției de învățământ a căpătat o nouă imagine. Ample lucrări au fost desfășurate pentru amenajarea unui spațiu prietenos: sistem de irigații Wi-Fi, iluminat, plante și ornamentale, rulouri de gazon.

Este cunoscut faptul că Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia are titulatura de Eco Școală, aderând la acest program ȋn anul 2000, iar ȋn 2005 obținând Steagul Verde din partea Fundaţiei Mondiale de Educaţie pentru Mediul  Înconjurător (FEE), ca recunoaştere a implementării cu succes a programelor de educaţie ecologică pentru tânăra generaţie.  Anul acesta, instituția noastră va fi reevaluată pentru a opta oară (specific programului, o dată la doi ani).

Vă așteptăm, să ne fiți alături, și să ȋmpărtășim ȋmpreună dorința de a păstra un mediu mai curat!

Director,                                                                            Consilier imagine,

prof. Dănilă Simona                                                   înv. Vrînceanu Georgiana

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com