Click pentru a te abona

Școala de vară a O.F.L. : “Forță în unitate: muncă în echipă și puterea comunicării”

20 Shares

În perioada 7-9 septembrie, doamnele liberale tulcene impreuna cu peste 150 de doamne liberale din țară, s-au reunit  la Eforie Nord, la Școala de vară a Organizației Femeilor Liberale “Forță în unitate: munca în echipă și puterea comunicării”.

În cadrul Școlii de vară, președintele Organizației Femeilor Liberale, Deputat Florica Cherecheș, i-a avut ca invitați speciali pe Ludovic Orban, Președinte PNL, Raluca Turcan, Deputat, Prim vicepreședinte PNL, Florin Roman, Deputat, Vicepreședinte PNL, Robert Sighartau, Deputat, Secretar General PNL și Bogdan Hutucă, Deputat, Președinte PNL Constanța, din partea gazdelor. Ca lectori pentru instruirea politică, au răspuns invitației Siegfried Mureșan, Europarlamentar PNL, Purtător de cuvânt al PPE, Cristian Bușoi, Vicepreședinte PNL, Europarlamentar și Dan Vîlceanu, Deputat, Membru BEX PNL. Alături de doamna deputat Florica Cherecheș, Vicepreședinte al Comisiei de învățământ, aceștia au prezentat prioritățile PNL în Parlamentul României și în Parlamentul European, precum și oportunitățile care decurg din faptul că România va deține președinția Consiliului Uniunii Europene în primul semestru din 2019.

Munca în echipă și puterea comunicării au fost temele abordate cu mult profesionalism  de   Laura Popa,  Profesor, Formator;  Alice Pop, Director pentru România al National Democratic Institute, Violeta Vijulie, Director executiv Institutul de Studii Populare  și de Bogdan Bealcovschi, Expert comunicare și marketing social media.

Au participat femei liberale din toată țara, care au apreciat oportunitatea de a afla informații noi, de a se cunoaște mai bine și a face schimb de bune practici, de a participa la sesiuni de instruire consistente, prezentate într-un mod interesant și plăcut. A fost de asemenea o bună ocazie pentru a trece în revistă proiectele organizației, dintre care, cel de promovare a învățământului profesional, „Fii meseriaș”, se bucură de un real succes în toată țara.

Forța noastră vine din dragostea de copii, de țară, de neam. Femeile reprezintă sufletul Partidului Național Liberal, fiind alături de colegi în toate competițiile politice, pentru a susține și a promova programul și mesajele partidului. Partidul Național Liberal are la bază câteva principii fundamentale, valori în care credem și pe care le promovăm, pe care ne bazăm educația.

Partidul Național Liberal, ca partid unit, atât la nivel central, cât și în teritoriu, trebuie să schimbe agenda publică, să aducă în prim-plan agenda românilor și să ignore în totalitate agenda PSD-ALDE care NU reprezintă decât grija față de interesele unui grup restrâns. Rolul nostru, al femeilor liberale, este să fim printre cetățeni, să le aflăm nevoile, să căutăm împreună soluții, și apoi să le punem în aplicare. Pentru noi, ca femei liberale și mame, educația este cea dintâi prioritate și ne deschide agenda de lucru. Educația este despre prezent și viitor, despre ce facem azi pentru a contura un viitor mai bun, pentru societate și pentru toți cetățenii acesteia. Un popor care astăzi se educă, mâine va inova, iar inovarea aduce progres, care generează prosperitate și o viață mai bună pentru noi toți,  un viitor pentru copiii noștri aici, în România”, a afirmat Președintele OFL România, Deputat Florica Cherecheș.

Doina SĂCUI, PREȘEDINTE – ORGANIZAȚIA FEMEILOR LIBERALE FILIALA PNL TULCEA

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com