Click pentru a te abona

Școala de bani pe roți: Cursuri gratuite de educație financiară

0 Shares

 *Programul BCR Școala de bani pe roți se adresează copiilor cu vârste între șapte și 14 ani, care pot beneficia gratuit de ateliere interactive de educație financiară în camionul FLIP, parcat în Piața Mircea cel Bătrân din Tulcea, între 11 și 23 septembrie

Școala de bani pe roți recurge la învățarea experiențială și jocuri pentru a-i ajuta pe cei mici să înțeleagă mai ușor concepte și noțiuni financiare

 

Tulcea, 14 septembrie 2017Școala de bani pe roți, primul program itinerant de educație financiară interactivă care se adresează copiilor cu vârste între șapte și 14 ani, se desfășoară în Tulcea, Piața Mircea cel Bătrân.

Programul Școala de bani pe roți se desfășoară într-un camion numit FLIP, a cărui remorcă modulară se transformă într-un loc de joacă cu dotări de ultimă generație, unde traineri specializați oferă ateliere interactive și antrenante câte unui grup format din 15 elevi, timp de 90 de minute.

Pe parcursul atelierelor, copiii au oportunitatea să exploreze lumea banilor prin jocuri, să înțeleagă care sunt categoriile de cheltuieli și cum se gestionează un buget personal sau alte procese economice globale.

”Ne-am dorit ca acest proiect să fie unul accesibil și să ofere ocazia unui număr cât mai mare de copii să se familiarizeze cu noțiunile financiare de bază pentru că noi credem în importanța educației financiare timpurii. FLIP, camionul care aduce educația financiară mai aproape de copii și adolescenți, ajunge acum și în sud-estul României. Îi invit pe părinți să-și înscrie copiii și să descopere o alternativă educativă de succes, bazată pe jocuri atent gândite de specialiști”, a declarat Sergiu Manea, președintele executiv BCR.

”Educația este una dintre cele patru direcții strategice în care se implică Fundația Vodafone România, pentru că procesul de învățare permanentă este o condiție esențială în zilele noastre. Susținem în mod special programele formale și nonformale care îi ajută pe copii să înțeleagă lumea înconjurătoare și îi pregătesc să facă față provocărilor de zi cu zi, pentru că un copil care învață să se adapteze are șanse mai mari să fie un copil fericit”, a afirmat Angela Galeța, Directorul Fundației Vodafone România.

Camionul va staționa în Tulcea, în Piata Mircea cel Bătrân, în perioada 11 – 23 septembrie. Atelierele se desfășoară zilnic, în intervalul orar 10:00 – 20:00, iar înscrierile sunt gratuite. Pentru acestea, cei interesați pot accesa pagina https://www.scoaladebani.ro/peroti/  sau pot suna la numărul de telefon 0725 772 255.

Școala de bani pe Roți este un proiect realizat în parteneriat cu BCR Leasing și Fundația Vodafone România, fiind o componentă a programului național de educație financiară al BCR – Școala de bani, care se adresează copiilor, adolescenților și adulților. În ultimul an, peste 700 de angajați ai BCR au devenit, în mod voluntar, profesori de educație financiară și au oferit, până acum, unui număr de 10.000 de români workshopuri de educație financiară, în cadrul proiectului Școala de bani – ore de educație financiară pentru adulți

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com