Click pentru a te abona

Șchiopu Doru: un sindicalist care vrea “independent” la Primăria Tulcea

0 Shares

“Dacă doriți să circulați pe străzile din Tulcea în deplină siguranță, ocrotiți de o poliție locală performantă, nu una apendice nefolositor cum este considerat acum de actualii baștani ai orașului, dacă vreți ca prețul apei potabile să nu mai concureze prețul aurului…atunci, eu personal vă aștept alături de mine, alături de noi, să încercăm să schimbăm ceva și să schimbăm în bine. “

Untitled-1

 

Nu suntem în campanie electorală și nici nu suntem chemați duminica viitoare la urne să ne alegem primarul. Scaunul de primar al Municipiului Tulcea este încă ocupat de dr.ing. Hogea Constantin. Astăzi, 27 aprilie a.c. “în urma unui şir de consultări, discuţii şi analize, conducerile uniunilor teritoriale sindicale (U.J.C.N.S.L.R.-Frăţia, Filiala Tulcea, Uniunea Sindicală Teritorială ,,Cartel ALFA’’-Filiala Tulcea, Uniunea Sindicală C.S.D.R.-Tulcea şi Uniunea Teritorială B.N.S.Tulcea) l-au desemnat pe domnul Şchiopu Doru, candidat din partea acestora la alegerile locale din anul 2016” se arată într-un comunicat lapidar transmis după o conferință de presă organizată de liderii sindicatelor tulcene.

Pretendentul independent dar președinte de sindicat (încă) la SC. Vard Tulcea, Șchiopu Doru, a a scris și ne-a citit tuturor ceea ce a dorit să transmită tulcenilor cu un an și două luni înainte de alegeri. Redăm în continuare mesajul sindicalistului neafiliat politic, Șchiopu Doru, așa după cum a fost el rostit:

“Cred că a venit momentul să spunem stop unei administrări bazate mai mult pe partipriuri și s-a înțeles de multe ori că această administrație a fost mai mult pentru interesele lor. În aceeași notă, aș dori să transmit un mesaj către cetățeanul din Tulcea, simplu și clar :

Dacă v-ați săturat de găurile din asfalt, de trotuarele neîngrijite,

Dacă v-ați săturat de modul în care sunt administrate piețele și de mizeria din ele,

Dacă v-ați săturat de modul total nesatisfăcător în care este administrată Societatea de Transport Public, o adevărată bătaie de joc la adresa noastră,

Dacă v-ați săturat să plătiți aproape cele mai scumpe tarife din țară pentru curățenie și să n-avem parte de un oraș curat așa cum ar fi trebuit,

Dacă doriți să circulați pe străzile din Tulcea în deplină siguranță, ocrotiți de o poliție locală performantă, nu una apendice nefolositor cum este considerat acum de actualii baștani ai orașului, dacă vreți ca prețul apei potabile să nu mai concureze prețul aurului și să plătiți numai ce consumați nu și pierderile, și nu în ultimul rând,

Dacă v-ați săturat de aroganța acestor indivizi care, vremelnic ne conduc și doriți să fiți respectați, atunci, eu personal vă aștept alături de mine, alături de noi, să încertcăm să schimbăm ceva, și să schimbăm în bine.

Sperăm să convingem cât mai mulți oameni, sperăm să le arătăm adevărata față a acestor conducători care au stat la conducerea orașului și sperăm să nu avem rolul chibițului.

Hai să intrăm în cușcă și să ne luptăm. Sperăm să facem treabă. Sperăm să demonstrăm mai întâi și apoi să facem treabă. Din ceea ce v-am citit toată lumea poate să înțeleagă care sunt punctele mai vulnerabile, mai slabe, mai deficitare…” a conchis sindicalistul candidat care ne-a asigurat că și-a anunțat atât de devreme candidatura ca să vorbească cu oamenii pe stradă de pe o poziție clară.

Acum, oameni buni, pentru că știți că aveți de unde alege, puteți să-l întrebați pe primul candidat independent pentru funcția de primar al Municipiului Tulcea, (pentru moment președinte de sindicat) tot ceea ce v-ar putea interesa. Atunci când vă întâlniți pe stradă. Prin Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Un Raspuns la Șchiopu Doru: un sindicalist care vrea “independent” la Primăria Tulcea

  1. caraignat 27 februarie 2016 at 17:32

    sa avem incredere intr-un om hotarat si caruia nu-i place sa minta

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com