Click pentru a te abona

Schimbare de comandă la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea

84 Shares

În data de 06.02.2019, în prezenţa domnului colonel Brâncoveanu Gheorghe-Marian,  împuternicit adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, a avut loc ceremonialul de predare/primire a comenzii operative a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea.

Domnul colonel Nicolau Florian a fost desemnat în funcţia de Inspector şef pentru o perioadă de 6 luni. Ofiţerul a activat în cadrul jandarmeriei tulcene pe întreg parcursul carierei sale, ultima funcţie ocupată fiind aceea de adjunct al inspectorului şef.

Acest eveniment a avut loc în contextul împuternicirii domnului colonel Bordei Ion pe funcţia de comandant al Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanţa.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com