Click pentru a te abona

Scandal violent în centrul municipiului Tulcea în miez de noapte. Se pare că un conflict mai vechi dintre două familii de romi și-a scris un nou capitol

469 Shares

UPDATE
Din informațiile pe care am reușit să le obținem din partea unei persoane avizate ar fi vorba despre un conflict mai vechi dintre două familii de romi care-și disputau în centrul orașului …supremația afacerilor.

Femeile au pus în funcțiune spray-urile cu piper, unul dintre bărbați ar fi scos la intimidare și un mic tarpan și spectacolul a atins apogeul când sirenele și girofarurile aprinse completau urletele și țipetele participanților.

Iată ce comunicat am primit la ora 11,00 am din partea IPJ Tulcea:
“La data de 26 iunie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, in timp ce executau serviciul de patrulare, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe strada Unirii, la intersecție cu strada Babadag, are loc un conflict spontan între mai multe persoane.

Ca urmare a intervenției rapide a forțelor de ordine, conflictul a fost aplanat in scurt timp.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit ca, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 32 de ani, din Tulcea ar fi adresat injurii unei femei de 42 de ani, din municipiu.

Alte trei femei care se aflau împreună cu aceasta ar fi adresat expresii jignitoare la adresa bărbatului, totodată agresandu- l fizic.

Ulterior, bărbatul ar fi încercat să amenințe persoanele respective cu un tarpan ( secera mică folosită la tăierea stufului).
Fortele de ordine prezente la fața locului( 3 autospeciale cu 6 polițiști, jandarmi si polițiști de frontieră) au restabilit ordinea publică, bărbatul fiind dezarmat și imobilizat. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Toate celelalte persoane implicate în incident au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor producerii incidentului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe” (comunicare IPJ Tulcea).

Conflict spontan iscat între 5 persoane. Polițiștii aflați în patrulare au intervenit dar unul dintre scandalagii era deja la pământ. În scurt timp a si fost transportat la spital.

Din primele informații mai multe persoane se află acum la sediul poliției unde a început o anchetă”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com