Click pentru a te abona

Sărbătorile pascale au adus vești bune pentru tulceni: contracte de finanțare pentru modernizarea infrastructurii

131 Shares

În prezența primarilor din județul Tulcea, a ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Vasile Daniel Suciu, a conducerii Consiliului Județean Tulcea am participat împreună cu colegii mei parlamentari la semnarea a trei contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 (în valoare totală eligibilă de 19,68 milioane lei), pentru modernizarea infrastructurii sanitare şi educaţionale din judeţ, respectiv Unitatea de Primiri Urgențe și Secția TBC din cadrul Spitalului Județean, Grădinița nr. 12 din muncipiu.

Toate drumurile județene care au fost finanțate atât prin fonduri europene cât și prin PNDL vor intra în execuție pe parcursul acestui an. Astfel, județul Tulcea, în proporție de 93%, va avea trama drumurilor județene reabilitată. În ceea ce privește marile investiții ale județului, acestea sunt în proximitatea semnării cererii de finanțare, mă refer la Portul Tulcea și Spitalul Județean de Urgență, precum și Aeroportul și Sala Polivalentă.

În cadrul întâlnirii ministrului Eugen Teodorovici cu mediul de afaceri au fost supuse dezbaterii cele mai mari probleme cu care se confruntă și anume lipsa forței de muncă în mediul privat, încadrarea tinerilor și a elevilor și problemele legate de programul de lucru al acestora din urmă în raport cu productivitatea precum și cele referitoare la păstrarea angajaților din turism în extrasezon.Oamenii de afaceri au mai punctat probleme de natură fiscală și au venit cu propuneri concrete privind acordarea de către Guvern a unor facilități menite să stimuleze angajarea și, respectiv, păstrarea angajaților pe piața muncii.

Ministrul Teodorovici a afirmat faptul că în săptămâna imediat următoare Sărbătorilor pascale se va emite o ordonanță de urgență care va avea ca obiect un pachet de măsuri adresate în special mediului privat și, cu siguranță, unele din solicitările întreprinzătorilor tulceni își vor găsi rezolvarea în prevederile acestui act normativ.

În calitate de parlamentar, m-am angajat ca împreună cu colegii mei să susținem toate eforturile autorităților publice locale și centrale pentru realizarea proiectelor de infrastuctură (podul Tulcea-Brăila, faleza municipiului Tulcea, drumurile județene, portul Tulcea, Spitalul Județean de Urgență, Aeroportul Delta Dunării sau Sala Polivalentă) atât de necesare procesului de dezvoltare economică a Județului Tulcea.

Deputat Mirela Furtună

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com