Click pentru a te abona

Sărbătoarea Teilor, sărbătoarea tradițională a luncavițenilor de la poalele Hercinicilor, a ajuns la majorat

2 Shares

*O ediție de Centenar superbă, cu români din trei țări care au cântat în același glas bucurii și emoții unice, au dansat și s-au bucurat cum numai românii știu s-o facă la ei, în țarină.

Sărbătoarea Teilor ajunsă la majorat, la cea de-a optsprezecea ediție, a fost încununată de succes. Și asta nu o spun doar eu, subiectiv de altfel, ci marea majoritate a celor prezenți, câteva mii de oameni, care nu s-au temut de timpul predominant noros.

Dumnezeu a ținut cu noi și nu a plouat! Slavă, Domnului!

Meritul este în totalitate a celor care s-au implicat, de la an la an tot mai mulți, pentru care nu îmi sunt necesare doar cuvinte în a le mulțumi.

Sătenii din Luncavița și Rachelu au găzduit pe cei 20 de elevi din Ucraina, satul Cartal, i-au poftit cu bucate alese, în timp ce colegii din primărie și școală le-au organizat un program care sigur le-a plăcut foarte mult. Lor țin să le mulțumesc în mod special!

De asemenea un rol important l-au avut sponsorii, care au contribuit cu bani, miere, lactate și tot felul de produse cu care am așteptat ansamblurile și artiștii care au urcat pe scena florilor de tei. Mai mult decât atât, a fost colectată de la aceștia suma de 20.000 Lei necesară transportului copiilor din ansamblul Ghiocel de la Luncavița, care vor participa în perioada 16-26 iulie în orașul Trabzon din Turcia la un festival de folclor, în condițiile în care bugetul local nu avea posibilitatea să plătească, fiind ciuntit drastic de „marea revoluție fiscală”. Toată stima și pentru aceștia!

Munca fetelor și băieților din primărie și școală sau a voluntarilor bucătari a fost la fel de importantă. Mulțumesc tuturor celor care au lucrat ore în șir, peste program sau au venit din concedii, inclusiv de maternitate și s-au dăruit festivalului. Aș rata pe mulți dacă aș vrea să le dau numele, așa că le spun un sincer „mulțumesc”, fiind convins că această colectivitate a Luncaviței este capabilă de foarte multe lucruri frumoase și în viitor!

O ediție de Centenar superbă, cu români din trei țări care au cântat în același glas bucurii și emoții unice. Civilizație și bun simț. (Comunicat UAT Luncavița/Stefan Ilie, primar/

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com