Click pentru a te abona

Sărbătoare la ISU „DELTA” Tulcea: Jurământul de credință al unui tânăr pompier și diplome de onoare acordate de MAI, altor doi pompieri

219 Shares

Astăzi, 29.05.2020, în incinta ISU „DELTA” Tulcea a avut loc ceremonia de depunere a jurământului militar a unui viitor coleg.
Legământul față de țara și semeni, în slujba cărora va fi, chiar cu prețul vieții, reprezintă un moment important în cariera fiecărui militar.
În prezent, acesta este elev al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, iar după finalizarea studiilor va deveni camaradul nostru de arme.

Pe această cale îi urăm mult succes în carieră!

A fost o zi specială și pentru 2 subofițeri ai Detașamentului de Pompieri Tulcea cărora li s-au acordat diplome de onoare din partea MAI.
Aceștia au găsit resurse și timp necesar pentru a desfășura acțiuni umanitare în cadrul Asociației Fii Înger pentru o Zi, prin care aduc bucurie în inimile celor aflați la nevoie.
Pentru spiritul civic și implicarea de care au dat dovadă pe perioada stării de urgență au primit aprecierile și aplauzele noastre, ale tuturor.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com