Click pentru a te abona

Săptămâna Siguranței Auto a Micului Pasager, 18 iulie 2020, la Constanța

64 Shares

Fundatia Siguranta Auto Copii invită pe toți cei interesați la evenimentele din Săptămâna Sigurantei Auto a Micului Pasager, ce se va desfășura în perioada 13-17 iulie 2020 în București și în data de 18 iulie 2020, la Constanța.

Scopul acestui eveniment este cresterea gradului de constientizare a participantilor la trafic in privinta sigurantei copiilor in calitate de pasageri, pietoni sau utilizatori de vehicule fara motor, de tipul trotinete, biciclete, triciclete.

Punctual, vor fi două actiuni in desfășurare:

Alaturi de Politia Constanta vom organiza o actiune de oprire in trafic a autoturismelor in care sunt transportati copii, cu scopul de informare a parintilor privind importanta utilizarii scaunelor auto pentru copii si oferirea de stickere auto-colante cu “Bebe la Bord” si materiale informative privitoare la utilizarea centurii de siguranta, a scaunelor auto (mod de instalare, reglare, intretinere, verificare), precum si sfaturi pentru parinti privind modul in care trebuie sa isi educe copiii, pentru ca acestia sa traverseze corect si sa utilizeze in siguranta bicicleta, trotineta sau tricicleta.

Totodata, in parcarea aflata pe Bd Mamaia nr. 144 (aproape de intersectia cu Str Ion Ratiu, cu intrare de pe str. Banu Manta) este o parcare ce ne va fi pusa la dispozitie pentru verificarea, testarea si instalarea scaunelor auto pentru copii. Aici, participantii vor primi si informatii despre alegerea unui scaun de masina testat de instituiile specializate, deci sigur pentru cei mici, dar si sfaturi inspirate din tehnici psihologice despre cum sa ii convinga pe copii sa accepte scaunul auto.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com