Click pentru a te abona

Salvat cu elicopterul ISU dintr-o zonă strict protejată din Delta Dunării

0 Shares

Vineri, 28.08.2015, în jurul orei 12.30, , Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Delta’ al județului Tulcea a fost alertat, pe numărul unic de apel de urgență 112, despre dispariția unei persoane pe canalele din Delta Dunării. Era vorba despre un bărbat, L.G., în vârstă de 48 de ani, care în timp ce efectua un traseu cu caiacul pe canalele din Delta Dunării, a rămas blocat de plauri, în zona Perișor Zatoane.

Forțele Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Delta’ al județului Tulcea prin echipajele de căutare — salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, forțe ale Gărzii de Coastă Constanța prin reprezentanți ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și un elicopter aparținând Inspectoratului General de Aviație, au intervenit în vederea localizării și salvării persoanei dispărute.

Căutările au continuat și în data de 29.08.2015, când, în jurul orei 14.00, bărbatul a fost reperat și extras în elicopter. Ulterior, acesta a fost predat Serviciului de Ambulanță Tulcea iar în prezent starea lui este stabilă și se află în afara oricărui pericol.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com