Click pentru a te abona

“Salutăm faptul că relatiile româno-japoneze vor fi ridicate la nivel de parteneriat strategic” (Mirela Furtună, Deputat PSD)

0 Shares

“În calitate de secretar al Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaților  salut cu bucurie și respect faptul că ca relatiile româno-japoneze vor fi ridicate la nivel de parteneriat strategic în condițiile în care Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, a declarat marti la București că România este un partener crucial pentru Japonia, adaugând că a convenit cu președintele Klaus Iohannis ca între cele două țări să existe o strânsa cooperare pentru a ‘menține și a consolida ordinea legii la nivel internațional’. El a dat asigurari ca va depune toate eforturile pentru dezvoltarea relatiilor politice, economice, culturale si în toate celelalte domenii între Japonia si România.

Doresc să amintesc faptul că deosebit de importanta vizită niponă la București a prilejuit dezvoltarea unui dialog imperios necesar cu membrii Guvernului, referitor la proiecte concrete, proiecte de suflet pentru noi toți și mă refer la podul suspendat peste Dunăre, Brăila – Măcin, județul Tulcea,  care va fi construit de către o asociere de firme italiene și nipone și pentru care a fost semnat contractul pe 15 ianuarie a.c., la Ministerul Transporturilor, precum și începerea, în cursul acestui an, a lucrărilor de construcție a magistralei de metrou M6, care va lega Bucureştiul de aeroportul Henri Coandă și care va fi construit, de asemenea, cu participarea unor firme nipone. Alte exemple de colaborare româno-nipone în plan economic care au fost menționate în cursul întrevederii au fost reabilitarea și modernizarea centralelor Turceni, Paroșeni și Ișalnița și memorandumul semnat la sfârșitul anului trecut pentru realizarea unui studiu energetic vizând eficientizarea sistemului de termoficare din București.

Așadar, avem toate motivele să salutăm vizita delegației nipone la București și să acordăm o atenție sporită în cadrul Comisiei pentru politică externă relațiilor pentru intensificarea si consolidarea si mai mult a cooperarii sectoriale, în toate domeniile dintre România și Japonia” ne-a declarant deputatul social democrat Mirela Furtună, secretar al Comisiei pentru politică externă din Parlamentul României.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com