Click pentru a te abona

„Să lucrezi în administrație este o provocare continuă”

0 Shares

Interviu cu Teodorescu Horia, Președintele Consiliului Județean Tulcea

„Sunt probleme grave în Delta Dunării. Există încă un hățiș instituțional la vedere în România și unele interese, acolo, la București, în eșaloanele inferioare, unde funcționează încă pachetele cu pește și icrele din deltă.

Multe dintre instituțiile care trebuie să facă ordine în Delta Dunării nu-și fac datoria și nu acționează cu fermitate pentru diminuarea braconajului piscicol: sunt  unii dintre angajații Poliției Deltei, sunt și unii dintre agenții Rezervației Biosferei Delta Dunării, ai Poliției de Frontieră sau ai Agenției Naționale de Pescuit și Acvacultură. Unii sunt virusați total, alții doar inchid ochii.

Atunci când s-a dorit o singură structură de control am sesizat o rezistență foarte mare din parte Ministerului de Interne care a blocat orice inițiativă de reorganizare.

Primul Ministru, Victor Ponta, chiar ne-a reproșat că nu s-a făcut mare lucru pentru diminuarea braconajului piscicol. I-am spus că s-au depus proiecte de legi la ministere. Nu mă pot bate cu generalii din Ministerul de Interne. Premierul Victor Ponta ne-a promis tot sprijinul.

Sunt oameni în deltă care plătesc redevențe Consiliului Județean de 10 miliarde de lei vechi și ei câștigă sute de miliarde. Prefer renaturarea în locul bătăii de joc. Va trebui să luăm decizii tranșante în acest caz.

Până la sfârșitul mandatului meu nu va fi localitate în deltă care să nu aibă apă potabilă, canalizare, chiar și drumuri pietruite conform reglementărilor de mediu.

Sper ca Bursa de pește să fie un copil care s-a născut greu dar se dezvoltă frumos. Astăzi vorbim deja despre o realitate, un proiect de cca. 6 milioane de euro (finanțare externă) care prinde contur în viața noastră cotidiană.” (va urma)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com