Click pentru a te abona

Să facem tot ceea ce este posibil pentru unitate și demnitate națională. În acest an Centenar, mai mult decât oricând.

27 Shares

“Libertatea de exprimare este dreptul fundamental al omului de a spune ce gândește. Este un drept natural, ce ține de esența ființei umane, la fel ca dreptul la viață, la demnitate, fiind probabil și cel mai important drept pentru funcționarea unei societăți libere și democratice.

Este regretabil și condamn cu fermitate violențele din 10 August, la mitingul din Piața Victoriei! Dreptul la opinie este garantat de Constituția României și niciodată diferențele de opinii nu vor putea justifica, în niciun context, violența.

Ca femeie, ca membru al subcomisiei pentru egalitate de șanse, sunt profund impresionată de suferința  jandarmeriței care a fost bătută cu sălbăticie, în timp ce își făcea datoria, deasemenea, precizez faptul că sunt convinsă că persoanele care au acționat cu violență vor fi supuse rigorilor legii.

Nu sunt de accord cu declarațiile publice care îndeamnă la violență, în loc să militeze pentru manifestații pașnice și consider că este datoria noastră, a tuturor, să respectăm instituțiile de drept ale statului român și să facem tot ceea ce este posibil pentru unitate și demnitate națională. În acest an Centenar, mai mult decât oricând” a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună, secretar al Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaților, membru al subcomisiei pentru egalitate de șanse.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com